مقاله تأثیر عناصر غذایی پرمصرف بر شدت خسارت کنه تارتن دو نقطهای و مشخصههای زراعی لوبیا قرمز رقم درخشان در شهرستان بروجرد
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر عناصر غذایی پرمصرف بر شدت خسارت کنه تارتن دو نقطهای و مشخصههای زراعی لوبیا قرمز رقم درخشان در شهرستان بروجرد دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر عناصر غذایی پرمصرف بر شدت خسارت کنه تارتن دو نقطهای و مشخصههای زراعی لوبیا قرمز رقم درخشان در شهرستان بروجرد کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر عناصر غذایی پرمصرف بر شدت خسارت کنه تارتن دو نقطهای و مشخصههای زراعی لوبیا قرمز رقم درخشان در شهرستان بروجرد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر عناصر غذایی پرمصرف بر شدت خسارت کنه تارتن دو نقطهای و مشخصههای زراعی لوبیا قرمز رقم درخشان در شهرستان بروجرد :
تعداد صفحات:۲
چکیده:
لوبیا با حدود ۲۲۵۰۰ هکتار، یکی از مهمترین محصولات زراعی در استان لرستان بخصوص در شهرستانهای بروجرد ازنا، الیگودرز و دورود محسوب میگردد و در این مناطق کنه تارتن دونقطهای (Tetranychus urticae) به عنوان مهمترین آفت به حساب میآید. به منظور بررسی تأثیر عناصر غذایی پرمصرف (ازت، فسفر و پتاسیم) بر کنترل کنه تارتن و همچنین تأثیر آن بر مشخصههای زراعی لوبیا، در سال ۸۱ دو آزمایش جداگانه (سمپاشی شده و سمپاشی نشده) در ایستگاه تحقیقات کشاورزی بروجرد انجام گرفت. در این تحقیق لوبیا قرمز رقم درخشان در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با آرایش فاکتوریل در سه سطح ازت (۰، ۵۰ و ۶۵ کیلوگرم در هکتار)، سه سطح فسفر (۰ ، ۱۰۰ و ۱۳۰ کیلوگرم در هکتار) و دو سطح پتاسیم (۰ و ۵۰ کیلوگرم در هکتار) کشت گردید. نتایج بررسیها نشان داد که در دهه اول شهریور در سطح تغذیهای N2 جمعیت کنه به شکل معنیداری بیش از N0 بود. بررسی اثرات اصلی عناصر غذایی فسفر (در دهه اول مرداد) و پتاسیم (در هفته اول شهریور) نشان داد که با افزایش میزان مصرف فسفر و پتاسیم جمعیت کنه تارتن به شکل معنیداری کاهش یافت. همچنین بررسی مشخصههای زراعی نشان داد که سطوح مختلف ازت و فسفر تأثیر معنیداری بر مشخصههای عملکرد در محصول، تعداد غلاف در گیاه، وزن ۱۰۰ دانهو وزن خشک نداشت. در صورتیکه افزایش میزان پتاسیم در سطح غذایی P0K2 و تیمار کودی N1P0K2 باعث افزایش معنیدار تعداد غلاف در بوته شده است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.