مقاله معرفی قارچ‌های مولد کپک دوده‌ای مرکبات در استان گیلان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله معرفی قارچ‌های مولد کپک دوده‌ای مرکبات در استان گیلان دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله معرفی قارچ‌های مولد کپک دوده‌ای مرکبات در استان گیلان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله معرفی قارچ‌های مولد کپک دوده‌ای مرکبات در استان گیلان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله معرفی قارچ‌های مولد کپک دوده‌ای مرکبات در استان گیلان :

تعداد صفحات :۲۷

به منظور شناسایی قارچ­های مولد کپک دوده­ای مطالعه­ای از سال ۱۳۸۱ در استان گیلان شروع شد که طی آن دو گونه آسکومیست و هفت گونه از قارچ­های میتوسپوریک به عنوان عامل کپک دوده­ای روی درختان مرکبات شناسایی شدند که عبارتند از: Aithaloderma ferrugineum, Trichomerium grandisporum, Chaetasbolisia microglobulosaConidiocarpus penzigii, C. cf. caucasicus, Polychaeton sp., P. artocarpi, Tripospermum roupalae و Leptoxiphyum sp.در این مطالعه معلوم شد که قارچ­های مولد دوده تنوع قابل ملاحظه­ای روی مرکبات دارند اما گونه Capnodium citri که اغلب در منابع علمی از آن به عنوان عامل کپک دوده‌ای مرکبات نام برده شده است در استان گیلان دیده نمی­شود. همچنین ترکیب جدید Polychaeton artocarpi بر اساس نام گونه Microxyphium artocarpi و نمونه ایرانی معرفی شده است. بر اساس منابع در دسترس کلیه گونه­های شناسایی شده برای اولین­بار از ایران گزارش می­شوند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.