مقاله بررسی و مقایسه وضعیت خفتگی و جوانهزنی بذر بین سه گونه مهم سس
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی و مقایسه وضعیت خفتگی و جوانهزنی بذر بین سه گونه مهم سس دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی و مقایسه وضعیت خفتگی و جوانهزنی بذر بین سه گونه مهم سس کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی و مقایسه وضعیت خفتگی و جوانهزنی بذر بین سه گونه مهم سس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی و مقایسه وضعیت خفتگی و جوانهزنی بذر بین سه گونه مهم سس :
تعداد صفحات :۲۴
در بررسی حاضر ضمن مطالعه اثر دماو نور بر جوانهزنی و میزانن خفتگی بذر سه گونه مهم سس () تاثیر عوامل مختلفی مانند ساییدگی شیمیایی با استفاده از سولفوریک اسید ۹۸ درصد و مکانیکی، لایهبندی یا سرمادهی و طول مدت آن و همچنین تاثیر برخی مواد شیمیایی از قبیل پتاسیم نیترات، آمونیوم سولفات و اوره در شکست خفتگی بذر در گونههای مذکور مورد بررسی قرار گرفت. آزمایشها به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با ۴ تکرار اجرا گردید. نتایج بدست آمده حاکی از وجود اختلافهایی در زمینه شرایط بهینه جوانهزنی برای سه گونه مذکور بود. همچنین میزان عمق خفتگی در سه گونه مذکور متفاوت بوده و عوامل مکانیکی و شیمیایی و لایهبندی برای هر یک از گونهها در شکست خفتگی بذر تاثیر متفاوتی داشت. به طور کلی نور در جوانهزنی بذور سه گونه مذکور باز دارنده نبود. حتی نور متناوب در گونه موجب تحریک جوانهزنی شده است. سولفوریک اسید و پتاسیم نیترات به عنوان ابزارهای شیمیایی در شکست خفتگی موثر بوده و نیز سایش مکانیکی تاثیر بسزایی در برداشت خفتگی داشته است. عامل خفتگی در پوشه بذر بوده و احتمالا پوسته بذر بطریقه مکانیکی موجب خفتگی گردیده است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.