مقاله ارزیابی برهمکنش علف کش و نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم در رقابت با علف هرز ارشته خطایی (Lepyrodiclis holosteoides Fenzl.)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ارزیابی برهمکنش علف کش و نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم در رقابت با علف هرز ارشته خطایی (Lepyrodiclis holosteoides Fenzl.) دارای ۲۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی برهمکنش علف کش و نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم در رقابت با علف هرز ارشته خطایی (Lepyrodiclis holosteoides Fenzl.)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی برهمکنش علف کش و نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم در رقابت با علف هرز ارشته خطایی (Lepyrodiclis holosteoides Fenzl.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی برهمکنش علف کش و نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم در رقابت با علف هرز ارشته خطایی (Lepyrodiclis holosteoides Fenzl.) :

تعداد صفحات :۲۸

به منظور ارزیابی برهمکنش علف‌کش و نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم در رقابت با علف هرز ارشته خطایی آزمایشی در دو منطقه شهریار و کرج به صورت فاکتوریل در قالب بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار انجام شد. فاکتور اول زمان مصرف کود نیتروژن در دو سطح ۱۰ روز قبل و ۱۰ روز بعد از مصرف علف‌کش و فاکتور دوم مقدار نیتروژن در چهار سطح صفر، ۳۰، ۶۰ و ۱۰۰ درصد مقدار توصیه شده (۱۵۰ کیلوگرم در هکتار نیتروژن خالص از منبع کود اوره) و فاکتور سوم مقدار علف کش در چهار سطح صفر، ۳۰، ۶۰ و ۱۰۰ درصد مقدار توصیه شده (۴۰ گرم در هکتار علف‌کش سولفوسولفورون ۷۵%+ متسولفورون متیل ۵% از فرمولاسیون WG) بود. نتایج نشان داد در تیمار مصرف نیتروژن قبل از کاربرد علف‌کش، با افزایش مقدار مصرف نیتروژن تا ۱۵۰ کیلوگرم در هکتار و دز علف کش کمتر از ۱۰ گرم در هکتار، تعداد بذر ارشته خطایی در حدود ۵۰ هزار عدد در واحد سطح بود که با افزایش دز علف کش به بیش از این مقدار، تعداد بذر ارشته خطایی کاهش یافت. در تیمار مصرف نیتروژن بعد از کاربرد علف‌کش تعداد بذر ارشته خطایی در مقادیر کمتر از ۱۰ گرم در هکتار در هر دو منطقه کاهش یافت. افزایش دز علف‌کش به بیش از ۱۵ گرم بر هکتار همراه با افزایش مقدار مصرف نیتروژن قبل از کاربرد علف‌کش، باعث کاهش ماده خشک ارشته خطایی از ۱۲۰۰ به کمتر از ۳۰۰ گرم در متر مربع گردید. افزایش دز علف‌کش و مقدار مصرف نیتروژن قبل و بعد از کاربرد علف‌کش باعث افزایش وزن هزار دانه، تعداد دانه در سنبله و تعداد پنجه گندم در واحد سطح گردید که در نهایت باعث افزایش عملکرد دانه شد. افزایش نیتروژن بویژه هنگامی که بعد از کاربرد علف‌کش استفاده گردد باعث تشدید اثر علف‌کش در کنترل ارشته خطایی شد که دلیل آن را می توان به افزایش کارایی علف کش به واسطه برهمکنش نیتروژن و علف کش دانست. در چنین شرایطی گندم نیز به واسطه بهره‌گیری از نیتروژن و نور کافی عملکرد دانه بیشتری (۶۷۰۰ کیلوگرم در هکتار) نسبت به شرایط بدون نیتروژن و بدون علف‌کش (۵۰۰ کیلوگرم در هکتار) تولید نمود. با توجه به نتایج این تحقیق می توان دریافت افزایش مقدار مصرف نیتروژن باعث افزایش کارایی علف‌کش توتال در کنترل علف هرز ارشته خطایی گردید به طوری که با افزایش مصرف نیتروژن به ویژه بعد از کاربرد علف‌کش، کنترل ارشته خطایی در دز کمتری از علف‌کش محقق شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.