مقاله بررسی جوانهزنی و فنولوژی علفهرز سس (Cuscuta campestris) در مزارع چغندرقند (Beta vulgaris)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی جوانهزنی و فنولوژی علفهرز سس (Cuscuta campestris) در مزارع چغندرقند (Beta vulgaris) دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی جوانهزنی و فنولوژی علفهرز سس (Cuscuta campestris) در مزارع چغندرقند (Beta vulgaris) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی جوانهزنی و فنولوژی علفهرز سس (Cuscuta campestris) در مزارع چغندرقند (Beta vulgaris)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی جوانهزنی و فنولوژی علفهرز سس (Cuscuta campestris) در مزارع چغندرقند (Beta vulgaris) :
تعداد صفحات :۲۶
سس زراعی (Cuscuta campestris) به عنوان علفهرز انگل ساقه در سالهای اخیر خسارت فراوانی به زراعت چغندرقند در استان آذربایجان غربی وارد کرده است. شاخصهای جوانهزنی، اثرات انگل بر رشد و عملکرد چغندرقند و فنولوژی سس در شرایط آزمایشگاه، گلخانه و مزرعه در سال ۱۳۹۳ در مرکز تحقیقات کشاورزی ومنابع طبیعی آذربایجان غربی مورد بررسی قرار گرفت. حداکثر جوانهزنی (۷۳ تا ۷۶ درصد) سس در دمای ۲۵-۳۰ درجه سانتیگراد رخ داد. با افزایش فاصله کشت بین میزبان و انگل از پنج به ۱۵ سانتیمتر، کاهش ۶۳ درصدی وزن خشک سس و افزایش ۴/۳۱ درصدی وزن ریشه چغندرقند مشاهده شد. در فواصل پنج، ۱۰ و ۱۵ سانتیمتری میزبان و سس، وزن خشک اندامهای هوایی چغندرقند نسبت به شاهد بدون سس به ترتیب ۳۸، ۲۹ و ۳/۱۲ درصد کاهش یافت. پژوهش حاضر نشان داد که چرخه زندگی سس زراعی از کاشت بذر تا تولید بذر طی چهار مرحله رشدی، از مرحله سبز شدن شروع شده و با کسب ۹/۷۱۶ درجه – روز رشد به حیات خود ادامه داد. گلدهی طولانیترین (۴۷۳ درجه– روز رشد) و سبز شدن کوتاهترین ( ۹۵ درجه – روز رشد) مراحل رشدی سس زراعی بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.