مقاله تعیین دوره بحرانی علف های هرز در لوبیا براساس درجه حرارت پایه
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تعیین دوره بحرانی علف های هرز در لوبیا براساس درجه حرارت پایه دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تعیین دوره بحرانی علف های هرز در لوبیا براساس درجه حرارت پایه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین دوره بحرانی علف های هرز در لوبیا براساس درجه حرارت پایه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تعیین دوره بحرانی علف های هرز در لوبیا براساس درجه حرارت پایه :
تعداد صفحات :۲۵
دوره بحرانی کنترل علف هرز به دورهای از چرخه زندگی گیاه اطلاق میشود که علف های هرز باید کنترل شده تا از کاهش اقتصادی عملکرد محصول جلوگیری شود. به منظور تعیین دوره بحرانی کنترل علفهای هرز لوبیا یک آزمایش مزرعهای در ایستگاه تحقیقاتی دانشگاه لرستان در سال ۱۳۸۵ انجام شد. آزمایش در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با ۴ تکرار انجام شد. تیمارهای آزمایش شامل دورههای مختلف تداخل علفهای هرز، و دورههای عاری از علف هرز بودند. در تیمارهای عاری از علف هرز، علفهای هرز به مدت ۱۴، ۲۸، ۴۲، ۵۶ و ۷۰ روز بعد از سبز شدن لوبیا کنترل شده و پس از هر دوره تا روز ۸۴ یعنی برداشت نهایی به علفهای هرز اجازه رشد داده شد. در تیمارهای تداخل به ترتیب ۱۴، ۲۸، ۴۲، ۵۶ و ۷۰ روز به علفهای هرز اجازه رقابت داده شد و پس از هر دوره تا زمان برداشت نهایی محصول، کنترل شدند. ترکیب گونههای علف هرز، تراکم، وزن خشک و میزان کاهش عملکرد لوبیا در هر تیمار محاسبه شدند. علف های هرز غالب و مهم در این مطالعه سوروف، تاجخروس، خارخسک، قیاق و پیچک بودند. درصد کاهش عملکرد لوبیا در تیمارهای کنترل و تداخل بهترتیب با معادلههای گامپرتز و لجستیک برای تعیین دوره بحرانی کنترل علفهای هرز برازش داده شدند. واحد حرارتی تجمعی در طی فصل برای توصیف دورههای بحرانی کنترل علفهای هرز به کار رفت. بر این اساس، دورههای بحرانی کنترل علفهای هرز برای جلوگیری از کاهش عملکرد ۵/۲ و ۵ درصد به ترتیب از ۸۷ تا ۱۱۸۷ و ۱۳۷ تا ۹۴۸ واحد حرارتی تجمعی متغیر بوده است. بر اساس روز پس از سبز شدن، این دورهها به ترتیب بین ۱۴ تا ۶۲ و ۱۹ تا ۵۲ روز بودند. اثرات رقابت علفهای هرز قبل و بعد از این دورهها روی عملکرد لوبیا در نظر گرفته نشدند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.