مقاله ارزیابی توانایی تحمل رقابت ارقام بومی و اصلاح شده برنج (Oryza sativa L.) در برابر علفهرز اویارسلام زرد (Cyperus esculentus L.)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزیابی توانایی تحمل رقابت ارقام بومی و اصلاح شده برنج (Oryza sativa L.) در برابر علفهرز اویارسلام زرد (Cyperus esculentus L.) دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی توانایی تحمل رقابت ارقام بومی و اصلاح شده برنج (Oryza sativa L.) در برابر علفهرز اویارسلام زرد (Cyperus esculentus L.) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی توانایی تحمل رقابت ارقام بومی و اصلاح شده برنج (Oryza sativa L.) در برابر علفهرز اویارسلام زرد (Cyperus esculentus L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی توانایی تحمل رقابت ارقام بومی و اصلاح شده برنج (Oryza sativa L.) در برابر علفهرز اویارسلام زرد (Cyperus esculentus L.) :
تعداد صفحات :۲۲
این پژوهش به منظور ارزیابی اثر تراکم علفهرز اویارسلام زرد (Cyperus esculentus) بر برخی از صفات فیزیولوژیک، مورفولوژیک و عملکرد ارقام برنج (Oryza sativa) در سال زراعی ۹۱-۱۳۹۰ در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار به اجرا در آمد. در این آزمایش دو فاکتور تراکم علفهرز اویارسلام زرد در چهار سطح (شامل شاهد، ۶۰، ۱۲۰ و ۱۸۰ بوته در متر مربع) و رقم برنج در سه سطح (شامل طارم به عنوان رقم محلی، شیرودی و قائم به عنوان ارقام اصلاح شده) بودند. نتایج حاصل از تجزیه واریانس بیانگر اختلاف کاملاً معنیدار تعداد علفهرز، رقم و برهمکنش آنها از نظر صفات طول ساقه، سطح برگ پرچم، تعداد برگ، وزنتر و خشک برگ، میزان کلروفیل، محتوای کلروفیل (SPAD)، شاخص برداشت و عملکرد شلتوک بود. بررسی مقایسه میانگین صفات در تمامی ارقام نشان از کاهش میزان آنها تحت شرایط رقابت با این علفهرز بود، به طوری که کمترین میزان این صفات در تراکم ۱۸۰ بوته از این علفهرز در متر مربع بدست آمد. همچنین شیب معادلات در تجزیه رگرسیونی بین ارقام برنج نشان داد که واکنش ارقام برنج نسبت به افزایش تراکم این علفهرز یکسان نبوده است، به طوری که رقم طارم با کمترین میزان شیب خط در صفات سطح برگ پرچم (y= 33.22 – 0.04x)، طول ساقه (y= 105.33 – 0.20x)، تعداد پنجه بارور (y= 22.5 – 0.03x)، شاخص برداشت (y= 24.98 – 0.3x) و عملکرد شلتوک (y= 366.6 – 0.57x) به عنوان یک رقابتکننده قوی (۰۱/0P≤) و ارقام شیرودی و قائم به ترتیب در ردههای بعدی به عنوان رقابتکنندههای ضعیفتر در برابر این علفهرز قرار گرفتند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.