مقاله بررسی اکولوژی جوانه‌زنی بذر و ظهور گیاهچ? ساق‌ترشک (Rumex crispus L.) و کوزه قلیانی (Silene conoidea L.)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی اکولوژی جوانه‌زنی بذر و ظهور گیاهچ? ساق‌ترشک (Rumex crispus L.) و کوزه قلیانی (Silene conoidea L.) دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اکولوژی جوانه‌زنی بذر و ظهور گیاهچ? ساق‌ترشک (Rumex crispus L.) و کوزه قلیانی (Silene conoidea L.)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اکولوژی جوانه‌زنی بذر و ظهور گیاهچ? ساق‌ترشک (Rumex crispus L.) و کوزه قلیانی (Silene conoidea L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اکولوژی جوانه‌زنی بذر و ظهور گیاهچ? ساق‌ترشک (Rumex crispus L.) و کوزه قلیانی (Silene conoidea L.) :

تعداد صفحات :۲۲

به منظور بررسی اکولوژی جوانه‌زنی بذر و ظهور گیاهچ ساق‌ترشک و کوزه قلیانی، آزمایش‌هایی در آزمایشگاه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند در پاییز و زمستان ۱۳۸۸ در قالب طرح بلوک‌های کامل تصادفی با سه تکرار اجرا گردید. تیمارهای آزمایشی شامل نور (نور/تاریکی و تاریکی مداوم)، دماهای متناوب شب/روز (۵/۱۰، ۱۰/۲۰، ۱۵/۲۵، ۲۰/۳۰ و ۲۵/۳۵ درجه سانتی‌گراد(، تنش شوری (صفر (شاهد)، ۱۰، ۲۰، ۴۰، ۸۰، ۱۶۰، ۳۲۰ و ۶۴۰ میلی‌مولار)، تنش خشکی (صفر (شاهد)، ۱/۰-، ۲/۰-، ۴/۰-، ۶/۰-، ۸/۰- و ۱- مگاپاسکال)، pH (چهار تا ده) و عمق کشت (صفر تا چهار سانتی‌متر) بودند. نتایج نشان داد که جوانه‌زنی بذور ساق‌ترشک، تحت تاثیر شرایط نور/تاریکی و تاریکی مداوم قرار نگرفت. بذور ساق‌ترشک در دامنه وسیعی از دماهای متناوب تست شده در دو رژیم نور/تاریکی و تاریکی مداوم بیش از ۸۵ درصد جوانه زدند و جوانه‌زنی آن در دمای ۵/۱۰ درجه سانتیگراد متوقف شد. بذور علف‌هرز کوزه قلیانی در دامنه دماهای متناوب ۱۵/۲۵ درجه سانتی‌گراد و پایین‌تر در دو رژیم نور/تاریکی و تاریکی مداوم بیش از ۷۰ درصد جوانه‌زنی داشتند، اما در دماهای بالاتر از ۱۵/۲۵ درجه سانتی‌گراد جوانه‌زنی به خصوص در شرایط نور/تاریکی کاهش محسوسی داشت. بذور ساق‌ترشک و کوزه قلیانی تا شوری ۱۶۰ میلی‌مولار بیش از ۸۵ درصد جوانه‌زنی داشته و جوانه‌زنی آنها در پتانسیل اسمزی ۸/۰- مگاپاسکال به ترتیب ۶۰ و ۹۰ درصد بود. بذور ساق‌ترشک و کوزه قلیانی در دامن pH چهار تا ده حدود ۹۰ درصد جوانه زدند. عمق دفن بذر، سبز شدن گیاهچه‌های ساق‌ترشک و کوزه قلیانی را بطور معنی‌داری کاهش داد، به طوری‌که از عمق بیشتر از سه سانتی‌متر گیاهچه‌ای سبز نشد و حداکثر سبز شدن (به ترتیب ۹۸ و ۷/۷۴ درصد) مربوط به بذوری بود که در سطح خاک در زیر سه لایه کاغذ صافی کشت شدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.