مقاله عوامل محیطی موثر بر جوانه زنی بذر جو موشی در جنوب استان خوزستان-ایران
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله عوامل محیطی موثر بر جوانه زنی بذر جو موشی در جنوب استان خوزستان-ایران دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله عوامل محیطی موثر بر جوانه زنی بذر جو موشی در جنوب استان خوزستان-ایران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله عوامل محیطی موثر بر جوانه زنی بذر جو موشی در جنوب استان خوزستان-ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله عوامل محیطی موثر بر جوانه زنی بذر جو موشی در جنوب استان خوزستان-ایران :
تعداد صفحات :۲۱
جوموشی، علف هرزی یکساله از خانواد گندمیان، در مزارع گندم استان خراسان جنوبی به وفور یافت شده و کنترل آن در برخی مزارع بسیار مشکل است. شناخت اکولوژی جوانهزنی این علفهرز به توسع برنامههای کنترل آن کمک خواهد کرد. اثرات عوامل محیطی مختلف بر جوانهزنی و سبز شدن جوموشی در آزمایشگاه مورد تحقیق قرار گرفت. اگر چه در شوری معادل ۱۶۰ میلیمولار کلرور سدیم، میزان جوانهزنی بیش از ۸۵ درصد بود، افزایش سطح شوری از آن به بعد منجر به کاهش قابل ملاحظهای در جوانهزنی گردید، به طوری که در شوری ۳۲۰ میلیمولار، میزان جوانهزنی به ۳ درصد کاهش یافت. افزایش پتانسیل اسمزی از صفر به ۸/۰- مگاپاسکال، منجر به کاهش جوانهزنی به میزان ۸۰ درصد گردید. جوانهزنی جوموشی به وسیل pH تحت تأثیر قرار نگرفت و در دامن pH از ۴ تا ۱۰ در حدود ۹۰ درصد باقی ماند. آزمایش عمق سبز شدن نشان داد که حداکثر سبز شدن این علفهرز از بذور سطح خاک حاصل شد (۸۶ درصد) و هیچ گیاهچهای از بذور دفن شده در عمق ۱۰ سانتیمتری خاک سبز نشد. قابلیت جوانهزنی بالای جوموشی تحت شرایط محیطی متفاوت ممکن است تا حد زیادی در موفقیت این علف هرز به عنوان یک گون مشکلساز در مزارع گندم منطقه سهیم باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.