مقاله اثر روش های کاشت بر عملکرد و آنالیز رشد چغندرقند در خاکهای شور


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر روش های کاشت بر عملکرد و آنالیز رشد چغندرقند در خاکهای شور دارای ۲۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر روش های کاشت بر عملکرد و آنالیز رشد چغندرقند در خاکهای شور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر روش های کاشت بر عملکرد و آنالیز رشد چغندرقند در خاکهای شور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر روش های کاشت بر عملکرد و آنالیز رشد چغندرقند در خاکهای شور :

تعداد صفحات :۲۹

این تحقیق به منظور دستیابی به مناسب ترین روش کاشت چغندرقند در اراضی شو و تعیین رابطه آن با عملکرد و شاخص های رشد به مدت دو سال (۷۵-۱۳۷۴) و با استفاده از دو رگه نتاج متحمل به شوری انجام شود. پنج روش کاشت در قالب طرح کرتهای یکبار خرد شده به اجرا درآمد. متغیرهای شاخص سطح برگ (LAI)، سرعت رشد گیاه (CGR)، کل ماده خشک (TDW)، سرعت رشد نسبی( (PGR به عنوان شاخص های رشد محاسبه گردید. این آزمایش در اراضی شور با PH خاک ۷/۸ و هدایت الکتریکی (EC) آن در عمق ۳۰-۰ سانتی متری حدود هفت و در عمق ۶۰-۳۰ سانتیمتری معادل ۱۷ میلی موس بر سانتیمتر بوده است. پنج روش کاشت عبارت بودند از :
کاشت در وسط پشته همراه با کود دامی، کاشت در کنار پشته( جنب داغ آب)، کاشت در وسط پشته پس از آبیاری و خاکبرداری، کاشت دو ردیفه به فاصله ۲۰ سانتیمتر از جوی هر پشته و کاشت در داخل شیار.
تجزیه واریانس ساده و تجزیه واریانس مرکب دو سال انجام و در مقایسه میانگین صفات با روش دانکن مشخص گردید از نظر شاخص سطح برگ (LAI)، کل ماده خشک (TDW)، سرعت رشد نسبی محصول (CGR)، سرعت رشد نسبی (RGR)، عملکرد ریشه (RY) ، عملکرد شکر سفید (WSY) و نسبت Na/K در بین روش های مختلف کاشت اختلاف معنی دار وجود دارد. رگه های نتاج نیز با همدیگر تفاوت داشتند. حداکثر شاخص سطح برگ ۲۷/۲ و حداکثر عملکرد ریشه ۰۲/۲۷ تن در هکتار بود که در روش کاشت کنار پشته حاصل شد و نسبت Na/K در کاشت کنار پشته برای هر دو رگه نتاج کمتر از سایر روش ها بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.