مقاله تـأثیـر پیش کشـت و نیتــروژن اضــافی بر شیــوع بیماری گال?زگیلی (Urophlyctis leproides) چغندرقند


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تـأثیـر پیش کشـت و نیتــروژن اضــافی بر شیــوع بیماری گال?زگیلی (Urophlyctis leproides) چغندرقند دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تـأثیـر پیش کشـت و نیتــروژن اضــافی بر شیــوع بیماری گال?زگیلی (Urophlyctis leproides) چغندرقند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تـأثیـر پیش کشـت و نیتــروژن اضــافی بر شیــوع بیماری گال?زگیلی (Urophlyctis leproides) چغندرقند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تـأثیـر پیش کشـت و نیتــروژن اضــافی بر شیــوع بیماری گال?زگیلی (Urophlyctis leproides) چغندرقند :

تعداد صفحات :۱۸

در این تحقیق تأثیر گیاهان زراعی ذرت علوفهای، گندم، چغندرقند و شبدر به عنوان کشت قبلی بر شیوع بیماری گالزگیلی چغندرقند مورد بررسی قرار گرفت. در سال اول ذرت علوفهای بهاره، گندم، شبدر و چغندرقند به عنوان محصولات پیشکاشت در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با چهار تکرار از نظر میزان بقایای گیاهی، میزان نیتروژن برگشتی به خاک و تأثیر آنها بر نسبت C/N خاک بررسی گردید. در سال دوم چغندرقند در محل آزمایش سال قبل کشت و دو تیمار شامل مصرف ۳۵ کیلوگرم نیتروژن اضافی و عدم مصرف نیتروژن اضافی به آزمایش اضافه گردید و شدت آلودگی بیماری گالزگیلی بعد از کاشت محصولات مختلف و نیز کاربرد نیتروژن اضافی به صورت کرتهای خرد شده در چهار تکرار مورد بررسی قرار گرفت. نتایج حاصل از سال دوم آزمایش نشان داد که درصد آلودگی، خصوصیات کیفی گال و وزن گال بهطور معنیداری تحت تأثیر محصولات پیشکاشت و کاربرد نیتروژن اضافی قرار نگرفت. در عین حال، کشت چغندرقند بعد از چغندرقند و ذرت علوفهای بهاره به ترتیب بیشترین و کمترین درصد آلودگی را نشان داد. همچنین بیشترین و کمترین وزن گال تولید شده مربوط به کشت چغندرقند بعداز شبدر و گندم بهترتیب با ۷۷۰ و ۳۴۹ کیلوگرم گال در هکتار بود. بهطور کلی بهنظر میرسد تأثیر محصولات فصل زراعی پیشین بر شدت آلودگی به بیماری گالزگیلی یکسان است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.