مقاله بررسی بهره‌وری انرژی-آب و بهره‌وری اقتصادی انرژی در سامانه‌های آبیاری بارانی و سطحی در شرایط بهره‌برداری از آب زیرزمینی (مطالعه موردی: دشت قزوین)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی بهره‌وری انرژی-آب و بهره‌وری اقتصادی انرژی در سامانه‌های آبیاری بارانی و سطحی در شرایط بهره‌برداری از آب زیرزمینی (مطالعه موردی: دشت قزوین) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی بهره‌وری انرژی-آب و بهره‌وری اقتصادی انرژی در سامانه‌های آبیاری بارانی و سطحی در شرایط بهره‌برداری از آب زیرزمینی (مطالعه موردی: دشت قزوین)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی بهره‌وری انرژی-آب و بهره‌وری اقتصادی انرژی در سامانه‌های آبیاری بارانی و سطحی در شرایط بهره‌برداری از آب زیرزمینی (مطالعه موردی: دشت قزوین)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی بهره‌وری انرژی-آب و بهره‌وری اقتصادی انرژی در سامانه‌های آبیاری بارانی و سطحی در شرایط بهره‌برداری از آب زیرزمینی (مطالعه موردی: دشت قزوین) :

تعداد صفحات :۲۴

منابع آبو انرژیدر دنیامحدوداستوبهعلتبالا رفتنجمعیتوتقاضایغذا،مصرفآبو انرژیبرایتولیدمحصوت کشاورزینیـزافزایش می­یابد. هدف از این پژوهش مقایسهً بهره­وری انرژی-آب و بهره­وری اقتصادیانرژی در سامانه­ها یا سیستم­های آبیاری بارانی و سطحی در شرایط بهره­برداری از آب زیرزمینی است. برای رسیدن به این هدف از اطلاعات و داده­های تفصیلی سیستم‌های آبیاری و عملکرد محصولات تحت کشت این سیستم­ها در سال ۱۳۹۰ در دشت قزوین استفاده شده است. اطلاعات مورد نیاز با مراجعهً حضوری به مزارع و تکمیل پرسشنامهو مطالعهً دفترچه­های طراحی سیستم­های آبیاری تحت بهره­برداری در مزارع مورد مطالعه و سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین جمع­آوریشده است. بر اساس نتایج حاصل از این پژوهش، دامنهً بهره‌وری انرژی در آبیاری بارانی بر حسب کیلوگرم به ازای هر کیلووات ساعت در مزارع انتخابی برای گندم بین ۶۲/۲ تا ۰۰/۹، برای جو بین ۰۹/۲ تا ۷۹/۷، برای ذرت دانه‌ای بین ۰۹/۱ تا ۶۴/۸ و برای یونجه بین ۳۴/۰ تا ۷۴/۳ و در آبیاری سطحی به ترتیب بین ۴۸/۲ تا ۰۲/۱۲ برای گندم، ۹۶/۱ تا ۶۹/۱۳ برای جو، ۵۲/۱ تا ۲۰/۱۵ برای ذرت دانه­ای و ۳۵/۰ تا۳۰/۶ برای یونجه به دست آمده است. بهره­وری اقتصادی انرژی در آبیاری سطحی و بارانی برای گندم بیشتر از سه محصول دیگر است. نتایج همچنین نشان می­دهد که در حالت بهره­برداری تلفیقی از آب زیرزمینی و کانال آبیاری، بهره­وری انرژی در سیستم‌های آبیاری به مراتب بیشتر از بهره­وری انرژی در حالت بهره­برداری از آب زیرزمینی است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.