مقاله مقایسه مخمرو قارچ تخمیر کننده زایلوز با ساکارومایسس سرویزیه در تخمیر قندهای مخلوط


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه مخمرو قارچ تخمیر کننده زایلوز با ساکارومایسس سرویزیه در تخمیر قندهای مخلوط دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه مخمرو قارچ تخمیر کننده زایلوز با ساکارومایسس سرویزیه در تخمیر قندهای مخلوط  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه مخمرو قارچ تخمیر کننده زایلوز با ساکارومایسس سرویزیه در تخمیر قندهای مخلوط،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه مخمرو قارچ تخمیر کننده زایلوز با ساکارومایسس سرویزیه در تخمیر قندهای مخلوط :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

تبدیل محتوای کربوهیدراتی موجود در توده ها و پس مانده های گیاهی به اتانول سوختی، به منظور جلوگیری سوخت های تجدیدناپذیر فعلی با این سوخت ها، یکی از مهمترین چالش های قرن اخیر در جهان است .در این مطالعه مدلی از مخلوط قندهای حاصل از هیدرولیز این توده ها شامل گلوکز، زایلوز، مانوز و گالاکتوز با غلظت کلی ۸۰g/l ساخته شده و توانایی تخمیر این مخلوط در کشت بسته و در هوادهی ۱۰۰rpm در ساکارومایسس سرویسیه با مخمری از جنس کاندیدا و قارچ مخمری شکل آئروبازدیوم پلولانس جداسازی شده از خاکهای ایران مقایسه شد. سویه کاندیدای جداسازی شده بهترین گزینه برای تخمیر قندهای مخلوط در این غلظت بود ( ماکسیم اتانول ۲۰/۱g//l). ساکارومایسس از سرعت بالایی در تخمیر هکزوزها برخوردار بود، اما به دلیل عدم توانایی در تخمیر زایلوز از کارایی کمی برخوردار بود (ماکسیم اتانول ۱۴/۲۵g/l). قارچ آئروبازدیوم نپولولانس نیز،همانند سایر قارچ ها، دارای سرعت و کارایی کمتری در تخمیر مخلوط قندها بود ولی با توجه به توانایی آن تخمیر زایلوز غلظت نهایی اتانول در در ۹۶ ساعت به ۱۵/۹۵g/l رسید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.