مقاله اثر محلولپاشی اسید جیبرلیک بر برخی صفات کمی و کیفی پسته رقم اوحدی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر محلولپاشی اسید جیبرلیک بر برخی صفات کمی و کیفی پسته رقم اوحدی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر محلولپاشی اسید جیبرلیک بر برخی صفات کمی و کیفی پسته رقم اوحدی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر محلولپاشی اسید جیبرلیک بر برخی صفات کمی و کیفی پسته رقم اوحدی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر محلولپاشی اسید جیبرلیک بر برخی صفات کمی و کیفی پسته رقم اوحدی :
تعداد صفحات :۱۶
این تحقیق بهمنظور افزایش عملکرد در هکتار و بهبود سایر صفات مهم از قبیل کاهش درصد پوکی و کاهش درصد پستههای ترکخورده و افزایش درصد خندانی پسته و همچنین تعدیل در سال آوری پسته انجام گردید. بررسی اثر محلولپاشی اسید جیبرلیک GA3)) در کاهش درصد پوکی، افزایش خندانی و عملکرد محصول (وزنتر و وزن خشک) بر روی رقم پسته اوحدی انجام گردید. طی سالهای ۱۳۸۶ تا ۱۳۸۹ این آزمایش در قالب طرح اسپیلت پلات با ۴ تکرار در هر کرت آزمایشی ۳ درخت و در مجموع ۱۸۰ درخت انجام شد. فاکتور اصلی زمان محلولپاشی در سه زمان (۲۶ آذرa1=، ۲۶دی=a2، ۲۶ بهمنa3=) و فاکتور فرعی غلظت محلول GA3 در ۵ سطح (شاهد۰=b1، ۲۵۰۰=b2،۵۰۰۰=b3،۱۰۰۰۰=b4،۲۰۰۰۰=b5 میلیگرم در لیتر) بود. نتایج نشان دادند که با کاربرد غلظت ppm2500 اسید جیبرلیک در زمان ۲۶ دیماه عملکرد محصول (وزن خشک و وزن تر میوه) و سایر صفات موردبررسی (درصد پوکی و درصد خندانی) در سطح ۱ درصد دارای اختلاف معنیداری با شاهد بودند. برای مثال صفت خندانی با ۶۹/۷۶ درصد بیشترین پستههای خندان و در صفت پوکی با ۰۷/۱۰ درصد کمترین پستههای پوک را نسبت به سایر ترکیبها داشته و در سطح ۱ درصد معنیدار بوده است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.