مقاله بررسی تغییرات تولید و مصرف گونه گون بیخار Astragalus demavandicus در فصل رویش و چرا در البرز میانی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تغییرات تولید و مصرف گونه گون بیخار Astragalus demavandicus در فصل رویش و چرا در البرز میانی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تغییرات تولید و مصرف گونه گون بیخار Astragalus demavandicus در فصل رویش و چرا در البرز میانی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغییرات تولید و مصرف گونه گون بیخار Astragalus demavandicus در فصل رویش و چرا در البرز میانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تغییرات تولید و مصرف گونه گون بیخار Astragalus demavandicus در فصل رویش و چرا در البرز میانی :
تعداد صفحات :۱۷
گونه Astragalus demavandicus یکی از گونهای دائمی بیخار و خوشخوراک مهم مراتع کوهستانی البرز میانی میباشد. اینگونه، سطح پراکنش وسیعی در ناحیه رویشی ایران و تورانی بهخصوص منطقه نیمه استپی دارد. جزو گونههای باارزش رجحانی بالا در مراتع کوهستانی الموت است اما فراوانی آن در مراتع کم است. بدین منظور مطالعه فوق جهت نشان دادن تغییرات میزان تولید و مصرف گیاه گون بیخار و خوشخوراک طی سالهای ۱۳۸۶ الی ۱۳۸۹ در مراتع سایت کوهستانی الموت قزوین انجام گردید. نتایج نشان میدهد میانگین تولید گونه Astragalus demavandicus در سال ۸۶ الی ۸۹ به ترتیب ۵/۲، ۶/۲، ۳/۱ و ۲/۴ کیلوگرم در هکتار میباشد. همچنین میانگین مصرف گونه فوق ۹/۱، ۴/۲، ۹/۰ و ۶/۳ کیلوگرم در هکتار به ترتیب مربوط به سالهای ۸۶، ۸۷، ۸۸ و ۸۹ میباشد. تولید نسبی گونه Astragalus demavandicus در مرتع در سالهای ۸۶، ۸۷، ۸۸ و ۸۹ به ترتیب ۱/۰، ۲/۰، ۱/۰ و ۳/۰ درصد و مصرف نسبی آن نیز ۱/۰، ۴/۰، ۱/۰ و ۶/۰ درصد میباشد. تعیین تغییرات میزان تولید در فصل رویش و تغییرات میزان مصرف در فصل چرا گیاهان مرتعی موجب مدیریت برنامهریزی تولید و مصرف پایدار در مرتع خواهد شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.