مقاله بررسی اثرات پایه‌های هیبرید مقاوم به سرطان طوقه و ریشه بر رشد و عملکرد دو رقم انگور تجاری در استان قزوین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی اثرات پایه‌های هیبرید مقاوم به سرطان طوقه و ریشه بر رشد و عملکرد دو رقم انگور تجاری در استان قزوین دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات پایه‌های هیبرید مقاوم به سرطان طوقه و ریشه بر رشد و عملکرد دو رقم انگور تجاری در استان قزوین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات پایه‌های هیبرید مقاوم به سرطان طوقه و ریشه بر رشد و عملکرد دو رقم انگور تجاری در استان قزوین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات پایه‌های هیبرید مقاوم به سرطان طوقه و ریشه بر رشد و عملکرد دو رقم انگور تجاری در استان قزوین :

تعداد صفحات :۲۱

با هدف بررسی اثر هیبریدهای انگور مقاوم تا نسبتاً مقاوم به بیماری سرطان طوقه و مطالعه سازگاری پیوند، آلودگی نهال‌های پیوندی، القای مقاومت و برخی صفات کمی و کیفی دو رقم انگور تجاری پس از پیوند، آزمایش فاکتوریل با طرح پایه بلوک‌های کامل تصادفی با چهار تکرار (۲۰ نهال در هر تکرار)، طی ۵ سال در ایستگاه تحقیقات انگور تاکستان انجام شد. نهال‌های پیوندی و غیر پیوندی از ارقام تجاری با مخلوطی از استرین­های بیماری‌زای آگروباکتریوم‌ تلقیح شدند. طی دو سال شدت بیماری روی نهال‌ها بررسی شد. جهت ارزیابی آلودگی عصاره نهال‌ها روی محیط‌های کشت D1 و NA انجام شد. درصد قلمه­های ریشه­دار، میزان ریشه­زایی، اندازه رشد، طول دوره رشد یک ساله، میزان موفقیت پیوند، اندازه رشد نهال‌ها، شدت آلودگی نهال‌ها پس از تلقیح، شروع باردهی و صفات کمی و کیفی انگور یادداشت گردید. تجزیه آماری با نرم افزار SPSS انجام شد. نتایج نشان داد که دورگه‌ها از نظر صفات رویشی و مقاومت به بیماری پس از پیوند اختلاف دارند. از نظر تعداد قلمه‌های ریشه­دار، دورگه H2 برتر از بقیه بود، در حالی که دورگه H3 از لحاظ میزان ریشه­زایی و رشد شاخه‌ها برتر بود. همچنین دورگه H1 دوره رویشی بیشتری نسبت به سایر دورگه‌ها داشت. میزان موفقیت پیوند بین دورگه‌ها اختلاف نداشت ولی میزان رشد پیوندک‌ها روی آن‌ها با هم اختلاف داشت. گال‌زایی پس از تلقیح باکتری، به استثنای پیوند روی پایه‌های H4 و H6 با شدت‌های متفاوت دیده شد و القای باردهی در نهال‌های پیوند شده سریع‌تر بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.