مقاله کاربرد ریزمغذیها در افزایش عملکرد و بهبود کیفیت انگور
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله کاربرد ریزمغذیها در افزایش عملکرد و بهبود کیفیت انگور دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله کاربرد ریزمغذیها در افزایش عملکرد و بهبود کیفیت انگور کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد ریزمغذیها در افزایش عملکرد و بهبود کیفیت انگور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله کاربرد ریزمغذیها در افزایش عملکرد و بهبود کیفیت انگور :
تعداد صفحات :۱۲
کودهای شیمیایی از جمله ابزارهای لازم برای نیل به عملکردهای بالا برای محصولات کشاورزی هستند. اما کاربرد این مواد مستلزم افزایش و یا بهبود کیفیت محصول نیز میباشد. مدیریت مصرف کود در کشور نشان میدهد که علی رغم مصرف نسبتاً بالای کودهای شیمیایی، افزایش عملکرد چندان محسوس نبوده و نیز بهبود کیفیتی در تولیدات غذایی مشاهده نشده است. استفاده از کودهای ریزمغذی و پتاسیم یکی از موارد مورد نیاز برای افزایش عملکرد و بهبود کیفیت در محصولات کشاورزی از جمله انگور میباشد. انگور یکی از مهمترین محصولات باغی در استان قزوین بوده که قسمت عمده سطح زیر کشت آن در شهرستان تاکستان میباشد. متوسط عملکرد انگور در استان ۱۲ تن در هکتار است که نسبتاً پایین میباشد. لذا، افزایش عملکرد در واحد سطح با استفاده از روشهای مختلف، که همانا استفاده صحیح از کودها و تغذیه متعادل گیاه میباشد، در درجه اول اهمیت قرار دارد. نتایج حاصل از کاربرد گوگرد و ریز مغذیها در انگور نشان میدهد: صفات وزن خوشه، بازارپسندی، میزان قند، عملکرد میوه و قطر حبه افزایش قابل قبولی داشته است، بر این اساس استفاده از تیمارهای حاوی پتاسیم و ریز مغذیها عملکرد بوته انگور را نسبت به تیمار شاهد ۶۲۰۰ کیلوگرم در هکتار افزایش داد همچنین استفاده از این تیمار میزان قند آب میوه ۸/۱ درصد نسبت به شاهد افزایش داد. بازارپسندی در تیمارهای حاوی پتاسیم و ریز مغذیها نسبت به شاهد در مرتبه بالاتری قرار داشت. استفاده بهینه از کودهای شیمیایی به ویژه کاربرد گوگرد و ریز مغذیها میزان عملکرد محصول در واحد سطح ۸۶۱۰ کیلوگرم در هکتار و بیش از ۷۰ کیلوگرم در هر بوته نسبت به شاهد افزایش داد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.