مقاله اسیدهای چرب و توکوفرول های موجود در گیاه دارویی کاپر جمع‌آوری ‌شده از قزوین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اسیدهای چرب و توکوفرول های موجود در گیاه دارویی کاپر جمع‌آوری ‌شده از قزوین دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اسیدهای چرب و توکوفرول های موجود در گیاه دارویی کاپر جمع‌آوری ‌شده از قزوین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اسیدهای چرب و توکوفرول های موجود در گیاه دارویی کاپر جمع‌آوری ‌شده از قزوین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اسیدهای چرب و توکوفرول های موجود در گیاه دارویی کاپر جمع‌آوری ‌شده از قزوین :

تعداد صفحات :۱۲

این پژوهش به‌منظور تعیین نوع و مقدار اسیدهای چرب و توکوفرول‌های موجود در روغن دانه‌های کاپرCapparis spinosa L. جمع‌آوری‌شده از استان قزوین انجام شد. روغن دانه‌های گیاه موردبررسی به روش سوکسله و با استفاده هگزان نرمال استخراج گردید. سپس به‌منظور تعیین اجزای تشکیل‌دهنده روغن، نمونه‌ها به کمک دستگاه کروماتوگرافی گازی آنالیز شدند. نتایج نشان داد که دانه‌های کور جمع‌آوری‌شده از استان قزوین حاوی ۶۳/۲۹ درصد روغن بودند. در بین اسیدهای چرب بیشترین آن‌ها مربوط به لینولئیک اسید (۶/۴۷%) بود. اولئیک اسید (۱/۲۲%)، سیس­اولئیک (۹/۱۶%) و پالمتیک اسید (۱/۷%) در رتبه‌های بعدی قرار داشتند. استرول‌ها ۲۷/۰% روغن را تشکیل دادند که سیتواسترول با ۱/۵۲% بیشترین مقدار بود. از دیگر ترکیب‌های تشکیل‌دهنده روغن، توکوفرول­ها بودند که گاما توکوفرول با ۶۵/۴۳% بالاترین مقدار اندازه‌گیری شده بود. بر اساس نتایج به‌دست‌آمده، دانه کور حاوی مقدار زیادی روغن و اسیدهای چرب ضروری و توکوفرول می‌باشد که ازنظر دارویی، صنعتی و تغذیه‌ای از ارزش بالایی برخوردار است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.