مقاله بررسی تغییرات مکانی عناصر غذایی در خاک و برگ تاکستانهای شهرستان خدابنده با استفاده از روشهای زمین آمار
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تغییرات مکانی عناصر غذایی در خاک و برگ تاکستانهای شهرستان خدابنده با استفاده از روشهای زمین آمار دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تغییرات مکانی عناصر غذایی در خاک و برگ تاکستانهای شهرستان خدابنده با استفاده از روشهای زمین آمار کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغییرات مکانی عناصر غذایی در خاک و برگ تاکستانهای شهرستان خدابنده با استفاده از روشهای زمین آمار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تغییرات مکانی عناصر غذایی در خاک و برگ تاکستانهای شهرستان خدابنده با استفاده از روشهای زمین آمار :
تعداد صفحات :۲۲
بهرهبرداری صحیح از منابع موجود در بخش کشاورزی با بررسی روابط بین گیاه، خاک و عوامل محیطی مؤثر بر آن امکان پذیر است. بررسی الگوی تغییرات مکانی عناصر غذایی در خاک و گیاه و تهیه نقشههای پراکنش آنها راهکاری اثربخش در راستای توسعه کشاورزی پایدار است. در این راستا در پژوهش حاضر به بررسی ساختار مکانی عناصر غذایی فسفر، پتاسیم، روی، مس، منگنز و بور در خاک و برگ و عنصر نیتروژن در برگ و کربن آلی در خاک با استفاده از مدلهای نیم تغییرنما در تاکستانهای شهرستان خدابنده در استان زنجان پرداخته شد. پس از تهیه بهترین مدل نیم تغییرنما با استفاده از روشهای میانیابی شامل کریجینگ، کوکریجینگ و وزندهی عکس فاصله با توانهای ۱-۵ و روش کرنل عناصر برآورد و نقشههای پهنهبندی تهیه گردید. نتایج نشان داد بیشتر ویژگیها در گروه خاک و برگ تاکستانها از پیوستگی مکانی متوسط به بالایی برخوردار هستند. بیشترین شعاع همبستگی در نمونههای خاک به عنصر منگنز و در نمونههای برگ به عنصر فسفر تعلق داشت. به طور میانگین دامنه شعاع همبستگی در عناصر خاک بیشتر از عناصر برگ بود. نتایج حاصل از ارزیابی روشهای میانیابی با آمارههای خطاسنجی ریشه میانگین مربعات خطا (RMSE)، میانگین مطلق خطا (MAE) و ضریب کارایی(EF) بیانگر برتری روش کوکریجینگ در برآورد عناصر خاک و برگ تاکستانهای مورد مطالعه بود. بهترین برآورد با روش کوکریجینگ در عنصر روی در خاک و در نمونههای برگ هم در عنصر روی با روش کرنل بدست آمد. همچنین نتایج بررسی پراکنش عناصر غذایی در خاک و برگ منطقه مورد مطالعه نشان داد که بیشتر خاکهای تاکستان این منطقه از لحاظ کربن آلی، فسفر، آهن و روی کمبود دارند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.