مقاله عملکرد و ترکیب معدنی برگ و میوه کیوی در روش‌های مختلف کوددهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله عملکرد و ترکیب معدنی برگ و میوه کیوی در روش‌های مختلف کوددهی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله عملکرد و ترکیب معدنی برگ و میوه کیوی در روش‌های مختلف کوددهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله عملکرد و ترکیب معدنی برگ و میوه کیوی در روش‌های مختلف کوددهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله عملکرد و ترکیب معدنی برگ و میوه کیوی در روش‌های مختلف کوددهی :

تعداد صفحات :۱۸

کیوی، درختی با نیاز تغذیه­ای بالاست و برای دستیابی به عملکرد بهینه، این نیاز تغذیه­ای باید از طریق کوددهی تأمین گردد. تحقیق حاضر با هدف مقایسه روش­های مختلف کوددهی شامل پخش سطحی (شاهد)، چالکود و کودآبیاری به تنهایی یا در ترکیب با محلول­پاشی بر غلظت عناصر غذایی در برگ و میوه­ی کیوی و نیز بررسی رابطه‌ی بین ترکیب معدنی برگ و میوه کیوی با عملکرد در باغ کیوی پژوهشکده مرکبات و میوه­های نیمه­گرمسیری اجرا شد. نتایج نشان داد اثر روش کوددهی بر عملکرد معنی­دار بوده و بیشترین مقدار این ویژگی در روش کوددهی کودآبیاری+محلول­پاشی مشاهده گردید. علاوه­براین، اثر روش کوددهی بر غلظت نیتروژن، فسفر، پتاسیم و کلسیم در برگ و میوه کیوی معنی‏دار بوده و نیز با کاربرد محلول­پاشی در همه تیمارهای مورد مطالعه مقدار نیتروژن، فسفر، پتاسیم و کلسیم در برگ کیوی افزایش یافتند. مازادبراین، صرف­نظر از روش کوددهی، غلظت عناصر غذایی در برگ کیوی به­ترتیب نیتروژن > پتاسیم > کلسیم > فسفر و در میوه کیوی به ترتیب پتاسیم > نیتروژن > کلسیم > فسفر کاهش یافت. بررسی نتایج نشان داد که نسبت بین غلظت عناصر غذائی در میوه به برگ کیوی (فسفر، پتاسیم و کلسیم) متأثر از روش کوددهی بود ولی روش کوددهی اثر معنی­داری بر نسبت بین غلظت نیتروژن در میوه به برگ کیوی نداشت. هم­چنین، نتایج همبستگی نشان داد که مقدار عملکرد کیوی در زمان برداشت همبستگی معنی‏داری با غلظت نیتروژن، پتاسیم و کلسیم در برگ کیوی داشت. این درحالی بود که رابطه­ی خطی بین عملکرد کیوی و غلظت عناصر غذائی در میوه کیوی مشاهده نشد. مازادبراین، بررسی نتایج رگرسیون گام به گام نشان داد که غلظت پتاسیم در برگ به تنهایی قادر است بخش اعظم تغییرات در عملکرد درختان کیوی را توضیح دهد. علاوه براین، غلظت پتاسیم در برگ کیوی به همراه غلظت نیتروژن و کلسیم در برگ کیوی می­تواند برای برآورد عملکرد در باغ کیوی مطالعه شده استفاده شوند. به‏طورکلی با توجه به مجهز بودن تمام باغ‏های کیوی شمال کشور به سیستم آبیاری تحت‏ فشار و افزایش معنی­دار غلظت عناصر غذایی در برگ پس از انجام محلول‏پاشی تکمیلی، روش کودآبیاری+محلول‏پاشی می‏تواند در زمان و هزینه‌ها صرفه‏جویی کرده و نیز منجر به افزایش غلظت عناصر غذائی در برگ و عملکرد درختان کیوی گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.