مقاله بررسی تغییرات میزان تولید و مصرف گونه‌های(Festuca ovina Bromus tomentellus Agropyrun trichophorum) در سال‌ها و ماه‌های مختلف فصل چرا (مطالعه موردی: مراتع بادامستان زنجان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی تغییرات میزان تولید و مصرف گونه‌های(Festuca ovina Bromus tomentellus Agropyrun trichophorum) در سال‌ها و ماه‌های مختلف فصل چرا (مطالعه موردی: مراتع بادامستان زنجان) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تغییرات میزان تولید و مصرف گونه‌های(Festuca ovina Bromus tomentellus Agropyrun trichophorum) در سال‌ها و ماه‌های مختلف فصل چرا (مطالعه موردی: مراتع بادامستان زنجان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغییرات میزان تولید و مصرف گونه‌های(Festuca ovina Bromus tomentellus Agropyrun trichophorum) در سال‌ها و ماه‌های مختلف فصل چرا (مطالعه موردی: مراتع بادامستان زنجان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تغییرات میزان تولید و مصرف گونه‌های(Festuca ovina Bromus tomentellus Agropyrun trichophorum) در سال‌ها و ماه‌های مختلف فصل چرا (مطالعه موردی: مراتع بادامستان زنجان) :

تعداد صفحات :۱۷

بدون شناخت خصوصیات تولیدی گیاهان و مقدار مصرف علوفه یک مرتع در طول دوره چرا، برنامه‏ریزی و مدیریت صحیح مرتع و دام مقدور نمی‏باشد. لذا در این تحقیق میزان تغییرات تولید و مصرف چند گونه‌ گندمی مهم در مراتع نیمه استپی بادامستان زنجان مورد بررسی قرار گرفت. این تحقیق در ۴ سال انجام گرفت و هر ساله تعداد ۳۰ پایه متوسط در داخل قرق و ۳۰ پایه یکسان در خارج قرق از گونه های Agropyrun trichophorum، Festuca ovina و Bromus tomentellus به منظور بررسی تغییرات تولید و مصرف انتخاب شد. در هر ماه از فصل چرا، تولید و مصرف علوفه تعداد ۵ پایه از هر یک از گونه های مورد بررسی برداشت و به تفکیک در پاکت‌های جداگانه به آزمایشگاه منتقل و پس از خشک شدن در هوای آزاد، اختلاف وزن علوفه خشک در داخل و خارج قرق، مبنای محاسبات علوفه تولید شده و مصرف شده در سایت قرار گرفت. داده‌های حاصل از سال ۱۳۸۶ تا سال ۱۳۸۹ مورد تجزیه واریانس مرکب در قالب طرح کاملا تصادفی قرار گرفت. نتایج آنالیز واریانس گونه‌های مورد مطالعه نشان داد که اختلاف معنی‌داری در سطح ۱% در بین سال‌ها و ماه‌های آماربرداری هم از نظر میزان علوفه تولیدی و هم از نظر میزان مصرف گونه‌ها وجود دارد. همچنین درصد مصرف گونه‌ها نسبت به هم و زمان اوج مصرف گونه‌ها دربین ماه‌های مورد بهره‌برداری نیز متفاوت بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.