مقاله ارزیابی دقت و کارایی معادله جهانی فرسایش خاک و نسخه‌‌های مختلف آن در تخمین رسوب رگبار منفرد در مراتع نیمه خشک (مطالعه موردی: پایگاه تحقیقات حفاظت خاک سنگانه- مشهد)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ارزیابی دقت و کارایی معادله جهانی فرسایش خاک و نسخه‌‌های مختلف آن در تخمین رسوب رگبار منفرد در مراتع نیمه خشک (مطالعه موردی: پایگاه تحقیقات حفاظت خاک سنگانه- مشهد) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی دقت و کارایی معادله جهانی فرسایش خاک و نسخه‌‌های مختلف آن در تخمین رسوب رگبار منفرد در مراتع نیمه خشک (مطالعه موردی: پایگاه تحقیقات حفاظت خاک سنگانه- مشهد)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی دقت و کارایی معادله جهانی فرسایش خاک و نسخه‌‌های مختلف آن در تخمین رسوب رگبار منفرد در مراتع نیمه خشک (مطالعه موردی: پایگاه تحقیقات حفاظت خاک سنگانه- مشهد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی دقت و کارایی معادله جهانی فرسایش خاک و نسخه‌‌های مختلف آن در تخمین رسوب رگبار منفرد در مراتع نیمه خشک (مطالعه موردی: پایگاه تحقیقات حفاظت خاک سنگانه- مشهد) :

تعداد صفحات :۱۶

توسعه و بهبود روش­های برآورد فرسایش خاک با فراهم آوردن ابزاری برای آزمایش تأثیر راهبرد­های مختلف مدیریت زمین روی تلفات خاک و طراحی استفاده بهینه از اراضی، برای متخصصین علوم زمین لازم و ضروری می‌باشند. معادله جهانی فرسایش خاک یکی از قدیمی­ترین مدل­های تجربی برآورد فرسایش می­باشد که به­طور گسترده­ای مورد استفاده قرار گرفته است. دراین تحقیق، میزان کارایی معادله جهانی فرسایش خاک و برخی نسخه‌‌های آن شامل MUSLT، USLEM، MUSLE-E، MUSLE-S، AUSLE وAOF درمقیاس رگبار درمراتع نیمه­خشک خراسان ارزیابی شد. بدین منظور مقادیر رسوب اندازه­گیری شده ناشی از ۲۰ مورد رگبار در۳ قطعه با خصوصیات یکسان، کاربری مرتعی و بدون انجام هیچ­گونه عملیات حفاظتی با مقادیر برآوردی هر یک از نسخه‌‌هابررسی و مورد مقایسه قرار گرفت. نتایج بیانگر آن است که مقادیر برآوردی چهار روش MUSLT، MUSLE-E،MUSLE-Sو USLEM همبستگی معنی­داری با رسوب مشاهداتی داشته و مدل­سازی فرسایش در این روش­ها منطقی­تر می­باشد.از بین روش­ها روش MUSLTدارای کمترین مقدار میانگین نسبی مجذور مربعات خطا (۲۵۷/۴RRMSE=)و بیشترین میانگین کارایی (۰۱۱/0ME=) بوده و در برآورد مقدار رسوب مشاهداتی در مقیاس رگبار در منطقه مورد تحقیق دارای کارایی نسبی بیشتریمی­باشد. سایر روش­های مورد بررسی برآوردهای غیرمنطقی از مقدار رسوب ارائه می­ دهند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.