مقاله بررسی تغییرات ماهانه و سالانه تولید و مصرف علوف? گونه مرتعیChrysopogon aucheri در جونگان گنو- استان هرمزگان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تغییرات ماهانه و سالانه تولید و مصرف علوف? گونه مرتعیChrysopogon aucheri در جونگان گنو- استان هرمزگان دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تغییرات ماهانه و سالانه تولید و مصرف علوف? گونه مرتعیChrysopogon aucheri در جونگان گنو- استان هرمزگان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغییرات ماهانه و سالانه تولید و مصرف علوف? گونه مرتعیChrysopogon aucheri در جونگان گنو- استان هرمزگان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تغییرات ماهانه و سالانه تولید و مصرف علوف? گونه مرتعیChrysopogon aucheri در جونگان گنو- استان هرمزگان :
تعداد صفحات :۱۳
مقدار تولید علوفه در مرتع در زمانهای مختلف فصل چرا و در ماههای مشابه سالهای مختلف متفاوت است. در شرایط کنونی ظرفیت چرا برای یک بار در طول فصل چرا که مصادف با بیشین رشد گیاهان مرتعی است محاسبه میشود. این امر سبب میشود شمار دام بیشتری در طول فصل چرا وارد مرتع شده و در نتیجه موجب تخریب بیشتر مرتع میگردد. چون امکان اندازهگیری تولید مرتع در ماههای مختلف فصل چرا در هر سال میسر نیست، بنابراین، لازم است مقدار علوف تولید شده در ماههای فصل چرا و در چند سال اندازهگیری و بر اساس آن ظرفیت چرای درازمدت گونههای کلیدی مرتع محاسبه گردد. هدف این بررسی، تعیین تغییرات فصلی تولید و مصرف علوف گون Chrysopogon aucheri (Boiss.) Stapf در ماههای فصل رویش در سالهای مختلف است. این پژوهش در تیپ گیاهیِ Gymnocarpos decander-Euphorbia larica در ارتفاع ۲۶۵ متر از سطح دریا در منطق جونگان گنو در ۴۰ کیلومتری بندر عباس، به مدت ۴ سال اجرا شد. برای این منظور تولید پایههای این گونه در داخل قطع محصور شد یک هکتاری، با فواصل یک ماهه تا رکود رشد گیاه اندازه گیری شد. در بیرون قطع محصور نیز میزان باقیماند تولید پایههای انتخاب شده نیز اندازهگیری و از تفاضل آن از تولید در داخل قرق، میزان مصرف گونه تعیین شد. علوف تولید و مصرف شده در هوای آزاد خشک و با نرم SAS آنالیز شد. نتیج بررسی نشان داد که به سبب تغییر پذیری بالای بارندگی ماهانه و سالانه در منطقه، تولید و مصرف علوف این گونه در ماهها و سالهای مختلف، در سطح ۱% اختلاف معنیداری با یکدیگر دارند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.