مقاله بررسی تغییرات میزان تولید و مصرف علوفه در گونه Bromus tomentellus (مطالعه موردی: مراتع قره باغ شهرستان ارومیه)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی تغییرات میزان تولید و مصرف علوفه در گونه Bromus tomentellus (مطالعه موردی: مراتع قره باغ شهرستان ارومیه) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تغییرات میزان تولید و مصرف علوفه در گونه Bromus tomentellus (مطالعه موردی: مراتع قره باغ شهرستان ارومیه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغییرات میزان تولید و مصرف علوفه در گونه Bromus tomentellus (مطالعه موردی: مراتع قره باغ شهرستان ارومیه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تغییرات میزان تولید و مصرف علوفه در گونه Bromus tomentellus (مطالعه موردی: مراتع قره باغ شهرستان ارومیه) :

تعداد صفحات :۱۰

به منظور بررسی ویژگی‌های رویشی و تولیدی و نیز میزان مصرف علوفه گیاه Bromus tomentellus در مراحل مختلف فنولوژی توسط دام، طرح حاضر به مدت چهار سال (۱۳۸۶ تا ۱۳۸۹) در مراتع منطقه قره‌باغ ارومیه به اجرا گذاشته شد. بدین منظور، مقدار علوفه باقیمانده از این گیاه، از هنگام شروع چرای دام (اول فروردین) تا زمان خروج از مرتع (پایان شهریور)، بطور متناوب و با فواصل یک ماهه اندازه‌گیری شد. با کم کردن مقدار بدست آمده از میزان تولید در داخل قطعه محصور، مقدار مصرف گونه تعیین گردید. سپس به منظور بررسی تأثیر تغییرات سالانه و ماهانه شرایط محیطی بر مقدار تولید و مصرف گونه‌ مورد مطالعه‌، اعداد و ارقام حاصله مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج تجزیه واریانس مرکب داده-ها نشان داد که در بین سالهای اجرای طرح، اختلاف معناداری در مقدار تولید این گونه وجود ندارد. در مقابل، میزان مصرف این گونه در سال ۱۳۸۹ با مقدار میانگین ۴۵/۶ گرم به ازای هر پایه، بطور معناداری بیشتر از سالهای دیگر بود. در مورد تغییرات ماهانه نیز فروردین با میانگین تولید ۷۰/۱۹ گرم در هر پایه بیشترین مقدار را نشان داد در صورتیکه بیشترین میزان مصرف علوفه (۸۴/۲۷ گرم در پایه) مربوط به اردیبهشت‌ماه بود. نتایج این مطالعه نشان داد که عوامل محیطی از قبیل بارندگی، دما و غیره تأثیر مهمی در میزان تولید و مصرف گونه مورد مطالعه دارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.