مقاله ارزیابی تنوع ژنتیکی توده‌های شنبلیله (Trigonella foenum-graecum) بومی ایران با استفاده از نشانگرهای AFLP


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ارزیابی تنوع ژنتیکی توده‌های شنبلیله (Trigonella foenum-graecum) بومی ایران با استفاده از نشانگرهای AFLP دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی تنوع ژنتیکی توده‌های شنبلیله (Trigonella foenum-graecum) بومی ایران با استفاده از نشانگرهای AFLP  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تنوع ژنتیکی توده‌های شنبلیله (Trigonella foenum-graecum) بومی ایران با استفاده از نشانگرهای AFLP،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی تنوع ژنتیکی توده‌های شنبلیله (Trigonella foenum-graecum) بومی ایران با استفاده از نشانگرهای AFLP :

تعداد صفحات :۲۵

این بررسی به منظورارزیابی تنوع ژنتیکی در بین و درون بیست توده شنبلیله بومی ایران و با انتخاب تصادفی هشت تک بوته(لاین) از هر توده با استفاده از نشانگرهای AFLP انجام شد. استفاده از پنج جفت آغـازگر انتخابی ۱۴۷ نوار در محدوده ۵۰۰-۵۰ جفت باز تولید کرد که از این تعداد، ۱۲۸ نوار (۸۷%) چند شکل بود. محتوای اطلاعات چند شکلی برای هر توده بین ۷۹/۰ در توده کاشان(خالص‌ترین توده) تا ۹۳/۰ در توده‌های بروجرد و خراسان(ناخالص‌ترین توده‌ها) متغییر بود. نتایج تجزیه واریانس داده‌های مولکولی (AMOVA) نشان داد که، ۷۵% از واریانس کل مربوط به تنوع درون توده‌ای بوده و تنوع ژنتیکی مطلوبی در درون توده‌های مورد مطالعه وجود داشت. دامنه تغییر ضرایب تشابه ژنتیکی بین لاین‌ها از ۴۴% تا ۹۴% بود. همچنین نتایج حاکی از کارآیی مناسب نشانگرهای AFLP در ارزیابی تنوع ژنتیکی شنبلیله بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.