مقاله تنوع ژنتیکی عملکرد دانه و برخی صفات مورفولوژیکی در لاینهای بومی گندم نان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تنوع ژنتیکی عملکرد دانه و برخی صفات مورفولوژیکی در لاینهای بومی گندم نان دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تنوع ژنتیکی عملکرد دانه و برخی صفات مورفولوژیکی در لاینهای بومی گندم نان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تنوع ژنتیکی عملکرد دانه و برخی صفات مورفولوژیکی در لاینهای بومی گندم نان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تنوع ژنتیکی عملکرد دانه و برخی صفات مورفولوژیکی در لاینهای بومی گندم نان :
تعداد صفحات :۲۷
به منظور ارزیابی تنوع ژنتیکی عملکرد دانه و برخی صفات مورفولوژیکی ۹۹ لاین خالص گندم نان استخراجی از تودههای بومی مناطق مختلف ایران، دو آزمایش در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار در دو سال زراعی ۸۹-۱۳۸۸ و ۹۰-۱۳۸۹ به ترتیب در ایستگاه ساعتلوی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان غربی و مزرعه تحقیقاتی دانشگاه ارومیه انجام شد. نتایج تجزیه واریانس ساده اختلاف معنیدار را بین لاینها از نظر عملکرد بیولوژیکی و عملکرد دانه در هر دو سال نشان داد. بیشترین عملکرد بیولوژیکی و عملکرد دانه به ترتیب مربوط به لاین شماره ۸۷ و لاین شماره ۱۸ بود. تجزیه واریانس مرکب نشان داد اثر متقابل لاین در سال برای تمامی صفات مورد مطالعه به جز طول ریشک، تعداد سنبلچه در سنبله و تعداد دانه در سنبله در سطح احتمال یک درصد معنیدار بود. بر اساس تجزیه خوشهای میانگین صفات به روش وارد، لاینها در هفت گروه قرار گرفتند که این تعداد گروه بر اساس تجزیه واریانس چند متغیره مورد تأیید قرار گرفت. احتمال صحت گروهبندی با تجزیه تابع تشخیص ۹/۸۸ درصد به دست آمد.لاینهای خوشههای اول و ششم نسبت به سایر خوشهها دارای بیشترین میانگین عملکرد دانه و اجزای آن بودند. سه تابع کانونیکی اول با مقادیر ویژه بزرگتر از یک در مجموع ۳/۸۰ درصد از واریانس موجود را توجیه کردند. با توجه به ضرایب تشخیص کانونیکی این سه تابع، صفات عملکرد دانه، عملکرد بیولوژیکی، طول سنبله، ارتفاع بوته، وزن هزار دانه،وزن برگ پرچم، عرض برگ پرچم، تراکم سنبله و روز تا ظهور سنبله بیشترین اهمیت را در ایجاد تنوع بین لاینهای گندم داشتند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.