مقاله بررسی ژنتیکی برخی صفات مورفوفیزیولوژیک در لاین های گندم نان در شرایط دیم با استفاده از روش تلاقی دی آلل


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی ژنتیکی برخی صفات مورفوفیزیولوژیک در لاین های گندم نان در شرایط دیم با استفاده از روش تلاقی دی آلل دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ژنتیکی برخی صفات مورفوفیزیولوژیک در لاین های گندم نان در شرایط دیم با استفاده از روش تلاقی دی آلل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ژنتیکی برخی صفات مورفوفیزیولوژیک در لاین های گندم نان در شرایط دیم با استفاده از روش تلاقی دی آلل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ژنتیکی برخی صفات مورفوفیزیولوژیک در لاین های گندم نان در شرایط دیم با استفاده از روش تلاقی دی آلل :

تعداد صفحات :۲۴

به منظور بررسی خصوصیات ژنتیکی برخی صفات در لاین های گندم نان در شرایط دیم این تحقیق اجرا گردید. شش لاین بر مبنای تلاقی دی آلل یک طرفه تلاقی داده شدند. والدین همراه نتاج نسل اول (F1) آن ها در سال ۱۳۸۰ در یکطرح آماری بلو ک های کامل تصادفی به سه تکرار در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان کاشته شدند و صفات ارتفاع بوته، زمان سنبله رفتن، زاویه برگ، لوله شدن برگ، کلروفیل فلورسنس (CHF)، طول برگ پرچم، طول ریشک، وزن بیوماس بوته، تعداد دانه در سنمبله، و شاخص برداشت سنبله اندازه گیری شدند. بر اساس نتایج حاصل از تجزیه آماری، تمامی صفات به استثنای تعداد دانه در سنبله و شاخص برداشت سنبله اختلاف آماری معنی دار نشان دادند. تجزیه دی آلل بر اساس روش گریفینگ (روش ۲ مدل ۲) و تجزیه ژنتیکی هیمن (روش مورلی جونز) برای صفات انجام شده. ترکیب پذیری عمومی (GCA) برای همه صفات به جز کلروفیل فلورسنس و ترکیب پذیری خصوصی (SCA) برای اکثر صفات به استثنای ارتفاع بوته، طول ریشک و وزی بیوماس بوته معنی دار شد. در مجموع نتیجه گیری شد که اثر افزایشی ژن ها مبین بازده بالای انتخاب برای صفت ارتفاع بوته، اثرات افزایشی و غیر افزایشی ژن ها بیانگر کارآ بودن روش های مبتنی بر دورگ گیری و انتخاب در نسل های در حال تفکیک برای صفات زمان سنبله رفتن، لوله شدن برگ، طول برگ پرچم و طو.ل ریشک و اثرات غیر افزایشی ژن ها مبین کارآ بودن روش های مبتنی بر دورگ گیری برای صفات کلروفیل فلورسنس و زاویه برگ می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.