مقاله اثر ژنتیکی برخی از صفات کیفیت تغذیهای در برنج
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر ژنتیکی برخی از صفات کیفیت تغذیهای در برنج دارای ۲۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر ژنتیکی برخی از صفات کیفیت تغذیهای در برنج کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر ژنتیکی برخی از صفات کیفیت تغذیهای در برنج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر ژنتیکی برخی از صفات کیفیت تغذیهای در برنج :
تعداد صفحات :۲۸
هفت رقم برنج به نامهای حسنی، دیلمانی، سپیدرود، شاهپسند، صالح، ندا، IRFAON215 و بذرهای حاصل از تلاقی نیمه دایآلل آنها در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار در سال ۱۳۸۸ کاشته شدند. صفات میزان پروتئین و مقدار عناصر فسفر، پتاسیم، آهن، روی و منگنز در بذرهای حاصل از آنها اندازهگیری شد. نتایج تجزیه واریانس نشاندهنده وجود تفاوتهای معنیدار بین ژنوتیپها برای تمام صفات مورد مطالعه بود. ترکیبپذیری عمومی و خصوصی برای تمام صفات معنیدار بود. پایین بودن نسبت ژنتیکی و نسبت پایین اثر ترکیبپذیری عمومی به اثر ترکیبپذیری خصوصی نشاندهنده سهم بیشتر اثر غیرافزایشی ژنها در مقایسه با اثر افزایشی در کنترل تمام صفات بود. وراثتپذیری عمومی برای صفات میزان پروتئین و مقدار عناصر پتاسیم، آهن، روی و منگنز بالا برآورد شد. ارقام بومی حسنی، دیلمانی و شاهپسند مقادیر بالایی از پروتئین و مقدار عناصر پتاسیم، فسفر، آهن و روی داشتند و از ترکیبپذیری عمومی بالایی نیز برخوردار بودند، بنابراین میتوان از آنها به عنوان مواد اصلاحی مناسب برای دستیابی به ارقامی با میزان بالای این صفات استفاده کرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.