مقاله مطالعه ژنتیکی عملکرد و برخی صفات زراعی در گندم نان با استفاده از بایپلات دادههای دایآلل
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مطالعه ژنتیکی عملکرد و برخی صفات زراعی در گندم نان با استفاده از بایپلات دادههای دایآلل دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مطالعه ژنتیکی عملکرد و برخی صفات زراعی در گندم نان با استفاده از بایپلات دادههای دایآلل کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه ژنتیکی عملکرد و برخی صفات زراعی در گندم نان با استفاده از بایپلات دادههای دایآلل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مطالعه ژنتیکی عملکرد و برخی صفات زراعی در گندم نان با استفاده از بایپلات دادههای دایآلل :
تعداد صفحات :۲۴
به منظور مطالعه ژنتیکی عملکرد و برخی صفات زراعی در گندم نان از بایپلات دادههای دایآلل استفاده شد. والدین شامل ارقام گاسکوژن، قدس، گاسپارد، پیشتاز، البرز، طوس و سرداری و دورگهای اصلی حاصل از تلاقی آنها طی دو سال زراعی (۸۸ – ۱۳۸۷ و ۸۹ – ۱۳۸۸) با استفاده از طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار در مزرعه پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج ارزیابی شدند. تجزیه واریانس تنوع معنیداری را بین ژنوتیپها برای تمامی صفات مورد بررسی نشان داد. برای ارزیابی پتانسیل ارقام از روش گرافیکی GGE bi-plot استفاده شد. صفات مورد بررسی شامل عملکرد دانه در کرت، وزن سنبله، وزن صد دانه، تعداد پنجه بارور، طول سنبله، طول ریشک، طول پدانکل و ارتفاع بوته بودند. ترکیبپذیری عمومی و خصوصی برای تمامی صفات در سطح احتمال یک درصد معنیدار بود. برای عملکرد دانه رقم گاسکوژن بهترین ترکیبشونده عمومی بود، هیبریدهای گاسکوژن × گاسپارد و قدس × پیشتاز دارای بالاترین ترکیبپذیری خصوصی بودند. این نتایج با روش گرافیکی بایپلات نیز تأیید شد. در مجموع رقم گاسپارد و سرداری بهترین تسترها برای عملکرد دانه تشخیص داده شدند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.