مقاله ارتباط تعداد کلروپلاست‌های سلول‌های محافظ روزنه، فلوسیتومتری و سطح پلوئیدی در گونه‌های اسپرس (Onobrychis spp.)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ارتباط تعداد کلروپلاست‌های سلول‌های محافظ روزنه، فلوسیتومتری و سطح پلوئیدی در گونه‌های اسپرس (Onobrychis spp.) دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارتباط تعداد کلروپلاست‌های سلول‌های محافظ روزنه، فلوسیتومتری و سطح پلوئیدی در گونه‌های اسپرس (Onobrychis spp.)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارتباط تعداد کلروپلاست‌های سلول‌های محافظ روزنه، فلوسیتومتری و سطح پلوئیدی در گونه‌های اسپرس (Onobrychis spp.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارتباط تعداد کلروپلاست‌های سلول‌های محافظ روزنه، فلوسیتومتری و سطح پلوئیدی در گونه‌های اسپرس (Onobrychis spp.) :

تعداد صفحات :۲۲

در این تحقیق برای اولین بار امکان استفاده از شمارش کلروپلاست سلول‌های محافظ روزنه و دستگاه فلوسیتومتری به عنوان یک روش جانشین ساده و آسان برای تعیین سطح پلوئیدی در جنس اسپرس مورد بررسی قرار گرفت. از برگ‌های جوان میانی گیاهان کاشته شده هر جمعیت در گلخانه‌ سه نمونه به طور تصادفی انتخاب و تعداد کلروپلاست‌های سلول های محافظ روزنه سطح زیرین برگ در بیست جفت سلول شمارش شد. برای تعیین سطح پلوئیدی، روش معمول شمارش کروموزم در سلول‌های متافازی مریستم انتهایی ریشه انجام و حداقل ده پهنه متافازی میتوز برای هر گونه مطالعه شد. نتایج نشان‌دهنده همبستگی مستقیم ( r=0.95 ) سطح پلوئیدی با تعداد کلروپلاست‌های سلول های محافظ روزنه در کلیه گونه‌های مورد مطالعه بود. تعداد کلروپلاست‌های سلول‌های محافظ روزنه در گونه‌های تتراپلوئید O. viciaefolia و O. altissima تقریبا دو برابر کلروپلاست‌های آن‌ها در گونه‌های دیپلوئید O. mazanderanica ، O. amoena subsp. meshhedensis ، O. amoena subsp. amoena ، O. subnitens ، O. schahuensis ، O. chorassanica ، O. michauxii و O. pulchella بود. با مقایسه پیک و نسبت مد نمونه شاهد (O. amoena subsp. amoena ) و سایر نمونه‌ها، سطوح پلوئیدی نمونه‌ها تخمین زده شد، به طوری که در گونه‌های تتراپلوئید تقریبا این نسبت دو برابر گونه‌های دیپلوئید بود. بنابراین با توجه به نتایج فوق شمارش کلروپلاست‌های سلول های محافظ روزنه و استفاده از دستگاه فلوسیتومتری به عنوان روش‌های نوین برای تعیین سطح پلوئیدی در جنس اسپرس توصیه می‌شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.