مقاله واکنش ارقام مختلف خرما به کرم میوه‌خوار (Batrachedra amydraula Meyr.) در شرایط آلودگی طبیعی در منطقه بهبهان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله واکنش ارقام مختلف خرما به کرم میوه‌خوار (Batrachedra amydraula Meyr.) در شرایط آلودگی طبیعی در منطقه بهبهان دارای ۲۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله واکنش ارقام مختلف خرما به کرم میوه‌خوار (Batrachedra amydraula Meyr.) در شرایط آلودگی طبیعی در منطقه بهبهان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله واکنش ارقام مختلف خرما به کرم میوه‌خوار (Batrachedra amydraula Meyr.) در شرایط آلودگی طبیعی در منطقه بهبهان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله واکنش ارقام مختلف خرما به کرم میوه‌خوار (Batrachedra amydraula Meyr.) در شرایط آلودگی طبیعی در منطقه بهبهان :

تعداد صفحات :۲۹

در این تحقیق واکنش نه رقم خرما که در کلکسیون ایستگاه تحقیقات کشاورزی بهبهان موجود است نسبت به کرم میوه‌خوار در قالب طرح بلوک‌های کامل تصادفی در سه تکرار در سال‌های ۱۳۸۶ و ۱۳۸۷ بررسی شد. ارقام عبارت بودند از خاصی، کبکاب، حاج‌محمدی و زاهدی از بهبهان، خضراوی و گنطار از شادگان، پیارم و مضافتی از هرمزگان و شاهانی از فارس. از هر رقم، سه درخت به طور تصادفی انتخاب و درصد میوه‌های آلوده و شدت آلودگی آن‌ها با شمارش حبه‌های سالم و آلوده روی هشت خوشه‌‌چه از جهات مختلف هر درخت محاسبه شد. برای ارزیابی واکنش ارقام علاوه بر تجزیه واریانس و مقایسه میانگین‌ها به روش دانکن، از روش تجزیه خوشه‌ای و تحلیل رابطه همبستگی استفاده شد. نتایج نشان داد که ارقام خاصی و کبکاب به ترتیب با ۳۵/۲۷ و ۹۴/۲۲ بیشترین و ارقام شاهانی، خضراوی و زاهدی به ترتیب با ۲۴/۱۱، ۰۱/۱۲ و ۰۵۷/۱۲ کمترین درصد میوه آلوده را داشتند. ارقام خاصی و کبکاب به ترتیب با ۳۹/۱ و ۳/۱ حداکثر شدت آلودگی را نیز داشتند. بر اساس تجزیه خوشه‌ای ارقام به دو گروه حساس (خاصی، کبکاب و مضافتی) و غیر حساس (شاهانی، زاهدی، پیارم، خضراوی، گنطار و حاج‌محمدی) گروه‌بندی شدند. نتایج تحلیل همبستگی نیز نشان داد که بین شدت آلودگی با تعداد خوشه و نسبت میوه به هسته، همبستگی مثبت معنی‌دار و با ضخامت پوست میوه همبستگی منفی معنی‌دار وجود داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.