مقاله مقایسه مقادیر فنل کل در بافت‌های برگ و میوه ژنوتیپ‌های به و بررسی تأثیر آن در مقاومت به بیماری آتشک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مقایسه مقادیر فنل کل در بافت‌های برگ و میوه ژنوتیپ‌های به و بررسی تأثیر آن در مقاومت به بیماری آتشک دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه مقادیر فنل کل در بافت‌های برگ و میوه ژنوتیپ‌های به و بررسی تأثیر آن در مقاومت به بیماری آتشک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه مقادیر فنل کل در بافت‌های برگ و میوه ژنوتیپ‌های به و بررسی تأثیر آن در مقاومت به بیماری آتشک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه مقادیر فنل کل در بافت‌های برگ و میوه ژنوتیپ‌های به و بررسی تأثیر آن در مقاومت به بیماری آتشک :

تعداد صفحات :۲۶

فنل‌ها از متابولیت‌های ثانویه مؤثر در تحمل به تنش‌های محیطی در گیاهان است و بافت‌های برگ و میوه درخت به منبع مهمی از این گروه ترکیبات محسوب می‌شوند. پژوهش اخیر با هدف بررسی میزان و تغییرات فنل در بافت‌های برگ و میوه ژنوتیپ‌های به منطقه اصفهان و ارتباط آن با تحمل به بیماری آتشک انجام شد.برای این منظور، دوازده ژنوتیپ گزینش شدهKVD4،SHA1 ، KVD3، PH2، ET1، NB3، KVD1، KM1، SVS1، SVS2،NB2 و شاهد رقم اصفهان، مورد ارزیابی قرار گرفتند. عصاره‌های اتانولی از نمونه‌های برگ در بهار و تابستان واز میوه‌های رسیده در ابتدای پاییز تهیه و با استفاده از معرف فولین سیکالتیو میزان فنل کل بر حسب معادل اسید گالیک اندازه‌گیری شد. نتایج بیانگر این بود که ژنوتیپ‌های مورد مطالعه از نظر میزان فنل کل برگ دارای تفاوت معنی‌داری بودند. ژنوتیپ KVD4 و رقم اصفهان با مقادیر ۹/۱۴و ۷/۲ میلی‌گرم اسیدگالیک برگرم بافت تازه برگ به ترتیب بیش‌ترین و کم‌ترین میزان فنل کل را داشتند. برگ‌های ژنوتیپ‌های به، افزایش پیوسته‌ای را در مواد فنلی تا انتهای تابستان نشان دادند.برخلاف نمونه‌های برگی، تفاوت معنی‌داری در میزان فنل کل میوه‌ها در ارقام و ژنوتیپ‌های مورد بررسی مشاهده نشد. ارزیابی تأثیر میزان فنل به عنوان یکی از مهم‌ترین آنتی‌اکسیدان‌های غیر‌آنزیمی روی توسعه بیماری آتشک، بیانگر همبستگی منفی شاخص حساسیت واریته‌ای (I.V.S) با میزان فنل کل در برگ‌های ابتدای تابستان در ژنوتیپ‌های به مورد بررسی بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.