مقاله تکرارپذیری روش مایه‌زنی سرشاخه و حساسیت به آتشک در برخی ارقام و ژنوتیپ‌های سیب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تکرارپذیری روش مایه‌زنی سرشاخه و حساسیت به آتشک در برخی ارقام و ژنوتیپ‌های سیب دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تکرارپذیری روش مایه‌زنی سرشاخه و حساسیت به آتشک در برخی ارقام و ژنوتیپ‌های سیب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تکرارپذیری روش مایه‌زنی سرشاخه و حساسیت به آتشک در برخی ارقام و ژنوتیپ‌های سیب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تکرارپذیری روش مایه‌زنی سرشاخه و حساسیت به آتشک در برخی ارقام و ژنوتیپ‌های سیب :

تعداد صفحات :۲۱

بیماری آتشک با عامل باکتریاییErwinia amylovora از مهم‌ترین بیماری‌های سیب در سراسر جهان است. در این تحقیق، مقاومت ۳۰ رقم و ژنوتیپ برتر داخلی و وارداتی سیب به بیماری آتشک با روش مایه‌زنی سرشاخه در گلخانه و تکرار‌پذیری این روش طی دو سال انجام آزمایش (۱۳۹۰ و ۱۳۹۱) مورد مطالعه قرار گرفت. مایه‌ تلقیح مخلوط سوسپانسیون چهار سویه باکتری عامل بیماری شامل Ek، En، E4وEO1 با منشا کردستان، البرز، خراسان و آذربایجان غربی بود. براساس نتایج، ارقام و ژنوتیپ‌ها سطوح مقاومت متفاوتی به بیماری آتشک نشان دادند. در هر دو سال، ژنوتیپ بشقابی حساس‌ترین و ارقام فردوس و دلیشز ماری مقاوم‌ترین بودند. داده‌های میانگین شدت بلایت سال اول با داده‌های سال دوم ارتباط مستقیم معنی‌دار داشت که مبین دقت نسبی (R = 0.54) روش مایه‌زنی سرشاخه در ارزیابی مقاومت به آتشک بود. در مجموع، ۷/۶% ژنوتیپ‌های ایرانی بسیار حساس، ۷/۴۶% حساس، ۷/۲۶% نسبتاً حساس، ۱۳% نسبتاً مقاوم و ۷/۶% مقاوم بودند که مبین حساسیت بالای ژرم‌پلاسم بومی سیب ایران به این بیماری است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.