مقاله ارزیابی خصوصیات کمی و کیفیت در تعدادی از ارقام فندق (Corylus avellana L.) در شرایط اقلیمی کرج
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزیابی خصوصیات کمی و کیفیت در تعدادی از ارقام فندق (Corylus avellana L.) در شرایط اقلیمی کرج دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی خصوصیات کمی و کیفیت در تعدادی از ارقام فندق (Corylus avellana L.) در شرایط اقلیمی کرج کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی خصوصیات کمی و کیفیت در تعدادی از ارقام فندق (Corylus avellana L.) در شرایط اقلیمی کرج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی خصوصیات کمی و کیفیت در تعدادی از ارقام فندق (Corylus avellana L.) در شرایط اقلیمی کرج :
تعداد صفحات :۲۴
به منظور ارزیابی خصوصیات کمی و کیفیت در هشت واریته فندق شامل فرتیل، پشمینه، رسمی، گرجه، روند، شصتک، نگرت و گردویی از خصوصیات مرفولوژیکی و شیمیایی استفاده شد. این ارزیابی در سالهای ۱۳۸۶ و ۱۳۸۷ در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در سه تکرار در ایستگاه تحقیقات باغبانی کمالشهر موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر در کرج انجام گردید و ۲۱ خصوصیت شامل: رشد رویشی، قطر تنه، تعداد پاجوش، قطر تاج، طول و عرض برگ، طول میانگره، وزن، طول و عرض میوه، وزن پوشینه، وزن مغز، درصد میوه، درصد مغز، درصد چربی، درصد پروتئین، کلروفیل کل، کلروفیل a و b و نسبت کلروفیل a/b در واریتههای فندق اندازهگیری شد. تجزیه واریانس دادهها تفاوت معنیداری را بین واریتههای فندق از نظر کلیه صفات مورد بررسی نشان داد. واریته فرتیل در مقایسه با سایر واریتهها، دارای خصوصیات کمی و کیفیت برتری بود. تجزیه خوشهای واریتههای فندق را به سه گروه و یک رقم مستقل تقسیم نمود . نتایج این تحقیق نشان داد که خصوصیات مرفولوژیکی یکی از ابزارهای قابل اطمینان برای شناسایی و ارزیابی واریتهها و ژنوتیپهای فندق میباشند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.