مقاله اثر کلرید سدیم بر فتوسنتز و برخی خصوصیات مورفو- فیزیولوژیکی بادام (Prunus dulcis Mill.)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر کلرید سدیم بر فتوسنتز و برخی خصوصیات مورفو- فیزیولوژیکی بادام (Prunus dulcis Mill.) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر کلرید سدیم بر فتوسنتز و برخی خصوصیات مورفو- فیزیولوژیکی بادام (Prunus dulcis Mill.) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر کلرید سدیم بر فتوسنتز و برخی خصوصیات مورفو- فیزیولوژیکی بادام (Prunus dulcis Mill.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر کلرید سدیم بر فتوسنتز و برخی خصوصیات مورفو- فیزیولوژیکی بادام (Prunus dulcis Mill.) :
تعداد صفحات :۲۴
به منظور ارزیابی اثر کلرید سدیم بر برخی صفات مورفو- فیزیولوژیکی و تغییرات پارامترهای فتوسنتزی در بادام (Prunus dulcis Mill.)، آزمایشی در قالب طرح آماری کاملاً تصادفی با پنج تیمار شامل صفر، ۲۵، ۵۰، ۷۵ و ۱۰۰ میلیمول بر لیتر از این نمک در سه تکرار اجرا شد. نتایج نشان داد که محتوای سدیم و کلر دانهالهای بادام با افزایش سطوح نمک افزایش یافته و به موازات آن از کمیت شاخصهای محتوای آب نسبی، کلروفیل و وزن خشک برگ به طور معنیدار کاسته شد (p ≤ 0.05). تغییرات دمای برگ در شرایط فوق معنیدار نبود ولی تعداد دانهالهای نشاندهنده علایم سوختگی حاشیه برگ با الگویی نسبتاً منظم تا ۸۹ درصد افزایش یافت. نمک در کمترین غلظت به کار رفته میانگین گاز کربنیک درون بافتی را ۳۵ میکرومول بر مول و محدودیت روزنهای – متابولیکی را ۵/۳۹ درصد افزایش و میانگین تثبیت کربن را ۶ میکرومول بر مترمربع در ثانیه و هدایت روزنهای را تا ۱۵/۰ مول بر مترمربع در ثانیه کاهش داد (p ≤ 0.05). در این تحقیق کارایی بالای برخی از صفات از جمله شاخص کلروفیل، محتوای نسبی آب برگ و علایم سوختگی حاشیه برگ را در غربالگری سریع ژنوتیپها آشکار کرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.