مقاله اثر ورقههای محافظ انگور بر افزایش عمر انبارمانی میوه انگور ارقام رطبی و سیاه سمرقندی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر ورقههای محافظ انگور بر افزایش عمر انبارمانی میوه انگور ارقام رطبی و سیاه سمرقندی دارای ۲۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر ورقههای محافظ انگور بر افزایش عمر انبارمانی میوه انگور ارقام رطبی و سیاه سمرقندی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر ورقههای محافظ انگور بر افزایش عمر انبارمانی میوه انگور ارقام رطبی و سیاه سمرقندی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر ورقههای محافظ انگور بر افزایش عمر انبارمانی میوه انگور ارقام رطبی و سیاه سمرقندی :
تعداد صفحات :۲۸
رطبی و سیاه سمرقندی دو رقم مهم انگور استان فارس پس از برداشت و در طول حمل و نقل با مشکل ریزش، پوسیدگی حبهها و قهوهای شدن چوب خوشه روبرو هستند. به منظور جلوگیری از بروز این مشکلات و افزایش عمر انبارمانی میوههای هر یک از این ارقام در زمان رسیدگی کامل (بر اساس رنگگیری کامل میوه)، داخل کیسههای پلاستیکی (سوراخدار و بدون سوراخ) با یک یا دو ورق کاغذ آزادکننده دیاکسیدگوگرد (ورقههای محافظ انگور) و جعبههای پلاستیکی هفت کیلوگرمی قرار داده و در سردخانه در دمای ۱ ± ۱ درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی۹۰-۸۵ درصد نگهداری شدند. نتایج نشان داد که تیمار دو ورقه محافظ انگور (یک ورقه زیر و یک ورقه بالای میوهها) با کیسه پلاستیکی سوراخدار حفظ شادابی چوب خوشه (تا ۹۵%)، ریزش (صفر درصد) و پوسیدگی حبه (صفر درصد) و حفظ سایر خصوصیات کیفی میوه انگور رقم سیاه سمرقندی تا ۱۲۰ روز مؤثر بود. طعم میوه در انگور رقم رطبی به شدت تحت تأثیر گوگرد قرار گرفت به همین دلیل نگهداری میوه این رقم در سردخانه با استفاده از ورقههای محافظ انگور توصیه نمیشود. تیمارهای شاهد (فاقد ورقههای محافظ انگور) تنها ۲۵ روز در سردخانه قابل نگهداری بودند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.