مقاله اثر برخی روش‌های تربیت تاک بر رشدرویشی، عملکرد و کیفیت میوه انگور رقم سفید بیدانه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر برخی روش‌های تربیت تاک بر رشدرویشی، عملکرد و کیفیت میوه انگور رقم سفید بیدانه دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر برخی روش‌های تربیت تاک بر رشدرویشی، عملکرد و کیفیت میوه انگور رقم سفید بیدانه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر برخی روش‌های تربیت تاک بر رشدرویشی، عملکرد و کیفیت میوه انگور رقم سفید بیدانه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر برخی روش‌های تربیت تاک بر رشدرویشی، عملکرد و کیفیت میوه انگور رقم سفید بیدانه :

تعداد صفحات :۲۶

با توجه به فرم‌پذیری بالای انگور، روش‌های متنوع از هدایت و تربیت آن وجود دارد. انتخاب نوع روش تربیت تاک بسته به رقم، نوع استفاده، شرایط اقلیمی، امکانات مکانیزاسیون و شرایط اقتصادی در هر منطقه متفاوت می‌باشد. با هدف بررسی اثر روش تربیت بر عملکرد میوه، رشد رویشی و کیفیت میوه انگور رقم سفید بیدانه ، هشت روش تربیتی شامل پاچراغی، سنتی جوی و پشته، کوردون کوتاه، کوردون دیواری، کوردون زمینی، گایوت، جینوا و روش وای (Y) با مدیریت یکسان در ایستگاه تحقیقات انگور تاکستان قزوین با هم مقایسه شدند. هزینه احداث روش‌ها، ضریب باردهی، میزان رشد شاخه‌ها، میزان موادجامد قابل حل، اسیدیته کل و pH میوه اندازه‌گیری شد. تاک‌های غیرپیوندی با فواصل ۴ × ۲ کشت شده و طی سال‌های ۱۳۸۱ تا ۱۳۸۵ بررسی شدند. در سال‌های باردهی هرس تاک‌ها به روش شاخه جانشین با شارژ ۲۲جوانه انجام شد. بیشترین و کمترین عملکرد میوه طی دو سال به ترتیب با روش تربیت پاچراغی ( ۲/۵ کیلوگرم/تاک) و روش جینوا (۲۵/۲ کیلوگرم/تاک) بدست آمد. بیشترین ضریب باردهی در روش کوردون کوتاه (۴۵/۱) وکمترین این شاخص در روش جینوا دیده شد(۸۵/۰). کمترین و بیشترین وزن حبه به ترتیب در روش سنتی (۸۶/۰ گرم) و گایوت (۲۱/۱ گرم) بود. بیشترین میزان مواد جامد قابل حل (قند) میوه در روش Y (5/24%) و کمترین آن در روش کوردون زمینی و سنتی (۵/۲۱%) بدست آمد. میزان اسیدیته قابل تیتراسیون در روش‌های پاچراغی و روش Y نسبت به سایر روش‌ها کمتر بود (۵۴۶/۰ میلی‌گرم /۱۰۰میلی‌لیتر). بیشترین میزان pH آب میوه نیز مربوط به روش Y (15/4) و کمترین آن مربوط به روش کوردون دیواری (۲۴/۳) بود. روش سنتی بیشترین قدرت رشد بوته (۴۵/۲ کیلوگرم/ تاک) و روش گایوت کمترین قدرت رشد (۱۹/۲ کیلوگرم/ تاک) را نشان داد. در روش کوردون دیواری بیشترین افت جوانه‌زنی (۵۸/۲۴%) و روش پاچراغی کمترین افت جوانه‌زنی (۱۵/۱۶%) مشاهده شد. بر اساس نتایج بدست آمده برتری نسبی روش کوردون کوتاه در این منطقه نسبت به سایر روش‌‌هاآشکار بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.