مقاله بررسی فنولوژی، عملکرد و اجزای عملکرد کلزا (.Brassica napus L) در تاریخ‌های مختلف کاشت در استان خوزستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی فنولوژی، عملکرد و اجزای عملکرد کلزا (.Brassica napus L) در تاریخ‌های مختلف کاشت در استان خوزستان دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی فنولوژی، عملکرد و اجزای عملکرد کلزا (.Brassica napus L) در تاریخ‌های مختلف کاشت در استان خوزستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی فنولوژی، عملکرد و اجزای عملکرد کلزا (.Brassica napus L) در تاریخ‌های مختلف کاشت در استان خوزستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی فنولوژی، عملکرد و اجزای عملکرد کلزا (.Brassica napus L) در تاریخ‌های مختلف کاشت در استان خوزستان :

تعداد صفحات :۲۲

با توجه به واکنش کلزا نسبت به تاریخ کاشت بررسی عملکرد دانه بر مبنای فنولوژی گیاه شاخصی مناسب برای تعیین تاریخ کاشت می‌باشد. این آزمایش با هدف تجزیه و تحلیل کمی عملکردکلزا هیبرید هایولا۴۰۱ در قالب طرح آماری بلوک‌های کامل تصادفی با پنج تاریخ کاشت از اول آبان لغایت دهم آذر به فاصله ۱۰ روز با چهار تکرار اجرا گردید. مدت اجرای پژوهش دو سال زراعی ۸۶-۱۳۸۵ و ۸۷-۱۳۸۶ در مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان بود. نتایج نشان داد اثر تاریخ کاشت بر کلیه صفات و اثر متقابل سال × تاریخ کاشت بجز بر فاصله زمانی کاشت تا سبز شدن، تعداد دانه در خورجین و وزن هزار دانه بر سایر صفات اثر معنی‌داری داشت. کمترین فاصله زمانی کاشت تا سبز شدن، بیشترین طول دوره گلدهی و رسیدگی، بیشترین ارتفاع ساقه، تعداد خورجین در بوته، تعداد دانه در خورجین، وزن هزار دانه، عملکرد دانه و روغن در تاریخ کاشت اول آبان بود. بر اساس توابع رگرسیونی به ازاء هر روز تاخیر نسبت به تاریخ کاشت اول آبان عملکرد دانه و روغن حدود ۱ کاهش یافت. بطور کلی تاخیر در کاشت سبب کاهش دوره‌های رشد رویشی و زایشی و بی ثباتی عملکرد دانه شد. بر اساس نتایج این آزمایش دامنه تاریخ کاشت اول تا دهم آبان به عنوان تاریخ کاشت مطلوب و دوره ۱۰ لغایت ۲۰ آبان نیز با در نظر گرفتن حدود ۲۰ درصد کاهش عملکرد قابل توصیه می‌باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.