مقاله پاسخ متضاد ژنوتیپهای سیب و گلابی به اسید سالیسیلیک در شرایط حمله باکتری عامل بیماری آتشک (Erwinia amylovora)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله پاسخ متضاد ژنوتیپهای سیب و گلابی به اسید سالیسیلیک در شرایط حمله باکتری عامل بیماری آتشک (Erwinia amylovora) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله پاسخ متضاد ژنوتیپهای سیب و گلابی به اسید سالیسیلیک در شرایط حمله باکتری عامل بیماری آتشک (Erwinia amylovora) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پاسخ متضاد ژنوتیپهای سیب و گلابی به اسید سالیسیلیک در شرایط حمله باکتری عامل بیماری آتشک (Erwinia amylovora)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله پاسخ متضاد ژنوتیپهای سیب و گلابی به اسید سالیسیلیک در شرایط حمله باکتری عامل بیماری آتشک (Erwinia amylovora) :
تعداد صفحات :۲۴
تحقیقات نشاندهنده عکسالعمل متفاوت دو گونه میزبان بیماری آتشک (Fire Blight) یعنی سیب و گلابی به تحریک نظام دفاع اکتسابی (SAR) توسط اسید سالیسیلیک بوده است. این تحقیق با هدف شناسایی علت این رفتار دوگانه با توجه به نقش اسید سالیسیلیک روی آنزیم کاتالاز و تحریک نظام دفاع اکتسابی انجام شد. به این منظور طی دو آزمایش، ابتدا اثر اسید سالیسیلیک روی فعالیت آنزیم کاتالاز در شرایط آنزیم استخراج شده و سپس در آزمایش دوم فعالیت کاتالازی بافت با پیش تیمارهای یک و هفت روزه روی شاخهچههای درون شیشه، سیب MM-111 (متحمل) و MM-106 (نیمه حساس) و ارقام گلابی Harrow Sweet (متحمل) و Spadona (نیمه حساس) ارزیابی شد. در آزمایش اول اسید سالیسیلیک در هر دو گونه، سبب بازدارندگی فعالیت کاتالاز شد و در آزمایش دوم، افزایش فعالیت کاتالازی بافتهای میزبانهای مورد بررسی مشاهده شد. با توجه به رفتار یکسان دو گونه در این سطح، رفتار میزبانها در شرایط حمله عامل بیماری در گونه گلابی در غلظتهای بسیار زیاد اسید سالیسیلیک و در سیب در غلظتهای بسیار کم آن بررسی و نتایج متضاد آن با آزمایشات قبلی نشاندهنده افزایش حساسیت گلابی و کاهش حساسیت سیب در این آزمایشات بود. استخراج پروتئین کل میزبانها و ارزیابی درصد فعالیت کاتالازی در عصارههای هم غلظت شده گیاهی نشاندهنده سهم قابل توجهتر کاتالاز در بافتهای سیب در مقایسه با بافتهای گلابی بود. به نظر میرسد علت پاسخ دوگانه سیب و گلابی به حضور اسید سالیسیلیک در شرایط حمله بیماری به تعادل بین افزایش فعالیت کاتالازی در اثر تحریک سیستم دفاع اکتسابی و بازدارندگی آن توسط اثر مستقیم این ماده روی فعالیت آنزیم کاتالاز دو گونه، صرفنظر از حضور عامل بیماری، باز میگردد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.