مقاله اثر پروهگزادیون- کلسیم و برخی ترکیبات معدنی بر تنک و کیفیت میوه سیب رقم رددلیشز در شرایط آب و هوائی سمیرم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر پروهگزادیون- کلسیم و برخی ترکیبات معدنی بر تنک و کیفیت میوه سیب رقم رددلیشز در شرایط آب و هوائی سمیرم دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر پروهگزادیون- کلسیم و برخی ترکیبات معدنی بر تنک و کیفیت میوه سیب رقم رددلیشز در شرایط آب و هوائی سمیرم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر پروهگزادیون- کلسیم و برخی ترکیبات معدنی بر تنک و کیفیت میوه سیب رقم رددلیشز در شرایط آب و هوائی سمیرم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر پروهگزادیون- کلسیم و برخی ترکیبات معدنی بر تنک و کیفیت میوه سیب رقم رددلیشز در شرایط آب و هوائی سمیرم :

تعداد صفحات :۲۴

با هدف بررسی تاثیر چند تنک کننده معدنی و یک تنظیم کننده زیستی بر ویژگی‌های کمی و کیفی میوه سیب رقم رد دلیشز و مقایسه آن با تنک دستی گل و میوه، پژوهشی دو ساله در یک باغ تجاری در شهرستان سمیرم اصفهان انجام شد. آزمایش در قالب طرح بلوک‌های کامل تصادفی با ۱۲ تیمار و سه تکرار انجام شد. تیمار‌های گوگرد – آهک (۶ و ۸ میلی‌لیتر گوگرد و آهک در ۱۰۰ میلی‌لیتر آب و دوبار کاربرد ۶ درصد)، آمونیوم‌تیو‌سولفات (۲۰ و ۲۵ میلی‌لیتر آمونیوم تیوسولفات در یک لیتر آب و دو بار کاربرد۲۰ میلی‌لیتر در لیتر) و تنظیم کننده پروهگزاریون کلسیم با نام‌های آپوچی (۳۰۰ و ۴۵۰ میلی‌گرم در یک لیتر آب و دوبار کاربرد ۳۰۰ میلی‌گرم در لیتر) در مرحله گلدهی (محلول‌پاشی در تیمار‌های تک مرحله‌ای در ۸۰-۷۰ درصد و تیمارهای دو مرحله‌ای ابتدا در ۴۰-۳۰ درصد و سپس در ۸۰-۷۰ درصد شکوفایی)، تنک دستی گل در مرحله تمام گل (۸۰-۷۰ درصد گلدهی) و تنک دستی میوه چهار هفته پس از مرحله تمام گل روی درختان منتخب اعمال شد. نتایج نشان داد که تمام تیمارها به جز آپوجی (۳۰۰ و ۴۵۰ میلی‌گرم در لیتر) به طور معنی‌داری باعث تنک میوه و کاهش ۱۰ تا ۵۰ درصدی تشکیل میوه شدند. تیمارها باعث افزایش حجم (۴۸%)، وزن (۵۱%)، کل مواد جامد محلول (۲۳%)، نسبت کل مواد جامد محلول به اسید کل (۳۸%)، رنگ میوه و سطح برگ (۳۰%) میوه‌ها شدند. بین شاهد و تیمارها تفاوت معنی‌داری در میزان اسید کل میوه دیده نشد. تیمار آمونیوم‌تیوسولفات دو بار مصرف ۲۰ میلی‌لیتر در لیتر بهترین تیمار از نظر اقتصادی بود. تیمار‌های مختلف مقدار عملکرد را تغییر دادند و بین تیمار‌ها از نظر عملکرد تفاوت معنی‌دار وجود داشت به طوری که شاهد بیشترین و تیمار ۸ درصد گوگرد-آهک کمترین عملکرد را نشان داشتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.