مقاله بررسی دزهای کاهش‌ یافته علف‌کش اگزادیارژیل (EC 30%) در مراحل مختلف رشدی بر عملکرد و اجزای عملکرد سیب‌زمینی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی دزهای کاهش‌ یافته علف‌کش اگزادیارژیل (EC 30%) در مراحل مختلف رشدی بر عملکرد و اجزای عملکرد سیب‌زمینی دارای ۳۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی دزهای کاهش‌ یافته علف‌کش اگزادیارژیل (EC 30%) در مراحل مختلف رشدی بر عملکرد و اجزای عملکرد سیب‌زمینی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی دزهای کاهش‌ یافته علف‌کش اگزادیارژیل (EC 30%) در مراحل مختلف رشدی بر عملکرد و اجزای عملکرد سیب‌زمینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی دزهای کاهش‌ یافته علف‌کش اگزادیارژیل (EC 30%) در مراحل مختلف رشدی بر عملکرد و اجزای عملکرد سیب‌زمینی :

تعداد صفحات :۳۶

به منظور بررسی تأثیر دز­های کاهش یافته علف­کش اگزادیارژیل (تاپ استار® EC 30%) به­صورت پس­رویشی بر عملکرد و اجزای عملکرد سیب­زمینی، آزمایشی در ایستگاه تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آلاروق اردبیل انجام شد. آزمایش به صورت فاکتوریل با تیمار شاهد در قالب طرح بلوک­های کامل تصادفی با سه تکرار و با استفاده از رقم سیب­زمینی مرسوم منطقه (آگریا) انجام شد. فاکتور اول دز­های علف­کش اگزادیارژیل در شش سطح، ۱۶/۰، ۳۳/۰، ۶۶/۰، ۳۳/۱، ۲ و ۶۶/۲ لیتر در هکتار و فاکتور دوم زمان مصرف علف­کش اگزادیارژیل در مراحل مختلف رشدی سیب­زمینی در سه مرحله­ی سبز شدن، استولون­زایی و حجیم شدن غده سیب­زمینی می­باشد؛ همچنین یک تیمار وجین کامل (بدون علف­هرز) بعنوان شاهد در نظر گرفته شد. نتایج نشان داد که کاربرد دز ۶۶/۲ لیتر در هکتار باعث کاهش تراکم و زیست توده علف­های­هرز به ترتیب به میزان ۴۰/۴۸ و ۱۶/۶۶ درصد نسبت به شاهد بدون وجین شد که با دز ۲ لیتر در هکتار تفاوت معنی­داری نداشت. در بین زمان­های مصرف در مراحل مختلف رشدی سیب­زمینی، مرحله سبز شدن سیب­زمینی بالاترین درصد کاهش تراکم و زیست توده علف­های­هرز را ایجاد کرد. تجزیه­های آماری نشان داد که دز­های مختلف اگزادیارژیل تأثیر معنی­داری بر ارتفاع سیب­زمینی، قطر ساقه اصلی سیب­زمینی، عملکرد تک بوته و عملکرد کل غده سیب­زمینی ایجاد کرد. کاربرد دز ۶۶/۲ لیتر در هکتار اگزادیارژیل باعث افزایش قطر ساقه اصلی سیب­زمینی، عملکرد تک بوته و عملکرد کل غده به ترتیب به میزان ۸۵/۳۶، ۲۷/۴۹ و ۵۹/۵۱ درصد نسبت به تیمار بدون وجین شد اما بیشترین ارتفاع سیب­زمینی در دز ۳۳/۱ لیتر در هکتار اگزادیارژیل بود. در بین زمان­های مصرف اگزادیارژیل در مراحل مختلف رشدی سیب­زمینی، مرحله سبز شدن سیب­زمینی بالاترین درصد افزایش ارتفاع و قطر ساقه اصلی سیب­زمینی، عملکرد تک بوته و عملکرد کل غده را ایجاد کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.