مقاله کارایی قارچ‌کش پتاسیم فسفیت (WSL 53%) در کنترل بیماری سفیدک داخلی خیار گلخانه‌ای، Pseudoperonospora cubensis Rostovzev.


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله کارایی قارچ‌کش پتاسیم فسفیت (WSL 53%) در کنترل بیماری سفیدک داخلی خیار گلخانه‌ای، Pseudoperonospora cubensis Rostovzev. دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کارایی قارچ‌کش پتاسیم فسفیت (WSL 53%) در کنترل بیماری سفیدک داخلی خیار گلخانه‌ای، Pseudoperonospora cubensis Rostovzev.  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کارایی قارچ‌کش پتاسیم فسفیت (WSL 53%) در کنترل بیماری سفیدک داخلی خیار گلخانه‌ای، Pseudoperonospora cubensis Rostovzev.،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کارایی قارچ‌کش پتاسیم فسفیت (WSL 53%) در کنترل بیماری سفیدک داخلی خیار گلخانه‌ای، Pseudoperonospora cubensis Rostovzev. :

تعداد صفحات :۱۶

سفیدک داخلی یکی از مهم‌ترین بیماری­های اندام‌ هوایی خیار در کشت‌های گلخانه‌ای است. این بیماری توسط شبه قارچ Pseudoperonospora cubensis ایجاد و به محصول خسارت وارد می‌کند. اثر پتاسیم فسفیت (فسفیت®WSL 53% ) در کنترل بیماری سفیدک داخلی خیار در مناطقی از یزد و ورامین با سابقه آلودگی به بیماری در شرایط گلخانه‌ با پنج تیمار و چهار تکرار در قالب طرح بلوک‌های کامل تصادفی در سال ۱۳۹۱ بررسی شد. تیمارهای آزمایش، قارچ‌کش­های فسفیت به میزان ۳، ۴ و ۵ در هزار، فاموکسادون + سیموکسانیل (اکوییشن­پرو®WG 52.5%) به میزان ۳/۰ در هزار و شاهد بدون سم­پاشی بودند. سم‌پاشی تیمارها بعد از مشاهده اولین علایم بیماری در دو نوبت با فاصله زمانی۱۰ و ۷ روز به ترتیب در یزد و ورامین انجام و آماربرداری از کرت‌های آزمایشی، ده روز بعد از آخرین سم‌پاشی انجام شد. شدت آلودگی برای هرکرت براساس اندازه لکه‌ها روی سطح برگ و تشکیل و یا عدم تشکیل اسپورانژیوم محاسبه شد. تجزیه آماری داده‌ها با نرم افزار SAS و مقایسه میانگین‌ها با آزمون چند دامنه‌ای دانکن انجام گرفت. نتایج نشان داد بین فسفیت ۵ در هزار و اکوییشن‌پرو ۳/۰ در هزار تفاوت معنی‌داری در سطح ۵ درصد وجود دارد ولی بین تیمارهای ۳، ۴ و ۵ در هزار قارچ‌کش فسفیت تفاوت معنی‌داری مشاهده نشد. کم‌ترین میزان کنترل بیماری نسبت به شاهد بدون سم‌پاشی به طور میانگین مربوط به تیمار اکوییشن پرو ۳/۰ در هزار با میانگین ۱۱/۶۴ درصد بود. تیمارهای ۳، ۴ و ۵ در هزار فسفیت نیز به طور میانگین و به ترتیب موجب کنترل بیماری به میزان ۵۷/۸۱، ۷۵/۸۳ و ۰۳/۹۰ درصد گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.