مقاله ارتباط بین برخی شاخص‌های رسیدگی میوه با عارضه قهوه‌ای شدن بافت میوه در رقم برابرن سیب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ارتباط بین برخی شاخص‌های رسیدگی میوه با عارضه قهوه‌ای شدن بافت میوه در رقم برابرن سیب دارای ۳۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارتباط بین برخی شاخص‌های رسیدگی میوه با عارضه قهوه‌ای شدن بافت میوه در رقم برابرن سیب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارتباط بین برخی شاخص‌های رسیدگی میوه با عارضه قهوه‌ای شدن بافت میوه در رقم برابرن سیب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارتباط بین برخی شاخص‌های رسیدگی میوه با عارضه قهوه‌ای شدن بافت میوه در رقم برابرن سیب :

تعداد صفحات :۳۳

یکی از عارضه‌های مهم فیزیولوژیکی سیب رقم برابرن، قهوه‌ای شدن بافت میوه (Braeburn Browning Disorder = BBD) می‌باشد. این اختلال به صورت لکه‌های قهوه‌ای رنگ همراه با حفره‌هایی در پریکارپ میوه مشاهده می‌شود که این نوع عارضه را از سایر اختلالات فیزیولوژیکی اندوکارپ میوه مجزا می‌کند. عارضه BBD بیشتر در زمان انبارمانی بروز می‌نماید. این آزمایش به منظور تعیین بهترین زمان برداشت و بررسی ارتباط وقوع عارضه BBD با آن انجام شد. شاخص‌های رسیدگی شامل تعداد روز از تمام گل تا برداشت، مجموع واحدهای حرارتی، سفتی بافت، شاخص نشاسته، گرم درصد اسیدهای آلی (اسیدیته)، درصد مواد جامد محلول (قند)، و pH اندازه‌گیری شدند. نتایج نشان داد که بهترین زمان برداشت برای این رقم در مشهد در سال‌های آزمایش (۱۳۸۵-۱۳۸۳) فاصله زمانی۱۵۴ تا ۱۶۶ روز پس از زمان تمام گل تا برداشت است. در بهترین زمان برای برداشت، میانگین قند ۹۵/۱۵ درصد و اسیدیته قابل تیتراسیون ۶۹۷/۰ و میانگین شاخص نشاسته ۸/۳-۳، ۴۳/۳pH= و سفتی بافت ۴۹/۸ کیلوگرم نیرو برای متوسط وزن میوه ۲۰۶ گرم توانست اختلالات کمتری از نظر شدت ابتلا به ناهنجاری در مدت انبار مانی نشان دهد. کاهش وزن این برداشت در سردخانه ۱۴/۱۸ کیلوگرم در تن و در کمترین مقدار بود. مجموع واحدهای حرارتی اندازه‌گیری شده در طی سه سال آزمایش از ۱۸۱۹ تا ۱۹۸۳ درجه- روز (Degree-Day) افزایش داشت و این امر نشان داد که هر چه میانگین درجه- روز رشد کسب شده، در طی دوره زمانی مشخص رشد، بیشتر باشد، میزان ابتلا به BBD کمتر می‌شود و میزان همبستگی بین درجه- روز رشد و ناهنجاری معکوس بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.