مقاله بررسی جنبه‌هایی از تأثیر کنه‌کش جدید Spirodiclofen SC 240)) در کنترل کنه‌های آفت درختان سیب در ‌ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی جنبه‌هایی از تأثیر کنه‌کش جدید Spirodiclofen SC 240)) در کنترل کنه‌های آفت درختان سیب در ‌ایران دارای ۲۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی جنبه‌هایی از تأثیر کنه‌کش جدید Spirodiclofen SC 240)) در کنترل کنه‌های آفت درختان سیب در ‌ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی جنبه‌هایی از تأثیر کنه‌کش جدید Spirodiclofen SC 240)) در کنترل کنه‌های آفت درختان سیب در ‌ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی جنبه‌هایی از تأثیر کنه‌کش جدید Spirodiclofen SC 240)) در کنترل کنه‌های آفت درختان سیب در ‌ایران :

تعداد صفحات :۲۹

تعداد قابل ملاحظه‌ای از کنه‌کش‌ها برای مبارزه با کنه تارتن دو نقطه‌ای (Tetranychus urticae Koch) و کنه قرمز اروپائی (Panonychus ulmi Koch) درختان سیب در کشور استفاده می‌شود. تأثیر دز‌های ۴/۰، ۵/۰ و ۶/۰ در هزار کنه‌کش جدید SC 240 Spirodiclofen در مقایسه با کنه‌کش‌های Fenazoquen 20% SC به عنوان بالغ‌کش با دز نیم در هزار و تخم‌کش Clofentazine 50% SC با دز یک در هزار، علیه مراحل تخم و فعال کنه قرمز اروپائی و مراحل فعال کنه تارتن دو نقطه‌ای در باغ‌ها‌ی سیب مناطق چناران مشهد، سمیرم، مشکین شهر، ارومیه و کرج در سال ۱۳۸۲ مورد مطالعه قرار گرفت. طرح آماری کرت‌های خرد شده با مقدار محلول پاشی مساوی روی هر درخت در تمامی ‌مناطق استفاده شد. میانگین جمعیت مراحل مختلف در نوبت‌های یک روز قبل و ۳، ۷، ۱۴ و ۲۵ روز بعد از سم‌پاشی و پس از تبدیل داده‌ها به درصد تلفات، مورد تجریه آماری قرار گرفتند. درصد کارائی تیمارها بر جمعیت فعال کنه قرمز اروپائی جز تیمار کلوفنتزین بیش از ۸۰% بود و دزهای ۵/۰ و ۶/۰ در هزار از کنه‌کش اسپیرو دایکلوفن بیشترین تلفات را در تهران و آذربایجان غربی داشتند و بالاترین مرگ و میر به مقدار ۲۹/۹۲% در تهران بدست آمد. روند افزایش تأثیر تیمارها پس از هفت روز در تمامی ‌مناطق جز برای اصفهان و کاهش تأثیر آن‌ها از چهارده روز بعد از محلول‌پاشی نیز مشاهده شد ولی بیشترین کارائی بیست و پنج روز بعد از سم‌پاشی به مقدار ۷/۸۷% در خراسان ثبت شد. تأثیر تخم‌کشی کلوفنتزین بر جمعیت تخم کنه قرمز اروپائی در مقایسه با سایر تیمارها کمتر بود. عملکرد تیمارها بر دو سطح آلودگی جمعیت فعال کنه قرمز اروپائی متفاوت و پایدارترین تأثیر در اواخر بهار در مقایسه با تابستان بدست آمد. تأثیر تیمارها با وجود تراکم چندین برابری جمعیت فعال کنه تارتن دو نقطه‌ای روی برگ درختان سیب در اصفهان در مقایسه با تهران (۰۸/۲ تا ۴۳/۳) کارائی بیشتری داشت. بیشترین کنترل تیمارها برای فنازوکوئین با ۱۵/۹۶% در اصفهان و دز ۶/۰ در هزار اسپیرودایکلوفن با ۱۴/۸۶% در تهران حاصل شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.