مقاله کاربرد باکتری های آزادکننده فسفر در زراعت لوبیا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
14 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد باکتری های آزادکننده فسفر در زراعت لوبیا دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد باکتری های آزادکننده فسفر در زراعت لوبیا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد باکتری های آزادکننده فسفر در زراعت لوبیا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد باکتری های آزادکننده فسفر در زراعت لوبیا :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

توسعه کشت لوبیا در کشور به عنوان یک زراعت تابستانه تابع محدودیت های مختلف اقلیمی و اکولوژیکی است به طوری که تولید این محصول با حداقل مصرف نهاده هایی چون آب و کودها ی فسفره می تواند ارزش اقتصادی این محصول را در مقایسه با سایر محصولات تابستانه حفظ نماید. یکی از راهکارهای کاهش هزینه های تولید لوبیا در کشور مصرف بهینه کودهای فسفره است. برای این منظور آزمایشی در سال ۱۳۸۲ در مزرعه دانشکده کشاورزی کرج بصورت اسپیلت پلات در قالب کرت های کامل تصادفی و در ۴ تکرار اجراء گردید که در آن از مقادیر مختلف کود شیمیایی فسفر به عنوان عامل اصلی و کاربرد ترکیبی از باکتری های مختلف محلول کننده فسفر به عنوان عامل فرعی تیمار های آزمایشی را تشکیل دادند. رقم تجاری لوبیا چیتی بنام تلاش در این بررسی مورد استفاده قرار گرفت. نتایج این بررس نشان داد که صفات عملکرد دانه ، عملکرد بیوماس و وزن خشک بوته ۴۰ روز پس از کاشت تحت تاثیر انواع مختلف کود بیولوژیک فسفر قرار گرفتند (P=5%) و اثرات متقابل تیمار کود شیمیایی و کود بیولوژیک نیز در سطح ۵%معنی دار شد. در کل عملکرد دانه با میانگین ۱/۴۳ تن در هکتار نسبت به حداکثر مصرف کود های شیمیایی که ۱/۳۳ تن در هکتار بوده است حدود ۱۰% بیشتر بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.