مقاله The impact of lipid content cooking and reheating on volatile compounds found in Narrow – barred Spanish mackerel (Scomberomorous commerson)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله The impact of lipid content cooking and reheating on volatile compounds found in Narrow – barred Spanish mackerel (Scomberomorous commerson) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله The impact of lipid content cooking and reheating on volatile compounds found in Narrow – barred Spanish mackerel (Scomberomorous commerson)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله The impact of lipid content cooking and reheating on volatile compounds found in Narrow – barred Spanish mackerel (Scomberomorous commerson)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله The impact of lipid content cooking and reheating on volatile compounds found in Narrow – barred Spanish mackerel (Scomberomorous commerson) :

سال انتشار : ۲۰۱۱

تعداد صفحات :۱۷

Effects of four cooking methods (microwave cooking, grilling, steaming and shallow fat frying) and reheating by microwave on volatile profile in S. commerson were evaluated. Thirty compounds were identified in GC-MS analysis of raw samples. The number of volatile compounds had increased to 36, 46, 45 and 45 compounds in microwave cooked, grilled, steamed and shallow fat fried samples, respectively. Total concentrations of volatile had increased from 72.80 to 111.06, 74.25, 112.19 and 92.37 g/kg, respectively. The concentration and new flavor compounds were increased by chill-reheating, due to the fast oxidation. The concentration of alcohol and aldehydes increased significantly (P

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.