مقاله شناسایی لاین‌های اعاده کننده باروری در ارقام مختلف برنج (Oryza Sativa L. ) با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شناسایی لاین‌های اعاده کننده باروری در ارقام مختلف برنج (Oryza Sativa L. ) با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی لاین‌های اعاده کننده باروری در ارقام مختلف برنج (Oryza Sativa L. ) با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی لاین‌های اعاده کننده باروری در ارقام مختلف برنج (Oryza Sativa L. ) با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی لاین‌های اعاده کننده باروری در ارقام مختلف برنج (Oryza Sativa L. ) با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

به منظور شناسایی لاین های اعاده کننده باروری و استفاده از آنها در تکنولوژی برنج هیبرید در تعداد یکصد و چهار لاین و رقم، از دو نشانگر ریزماهواره ای RM171 همیشه با ژن Rf4 بر روی کروموزوم شماره ۱۰ و نشانگر RM1 همبسته با ژن Rf3 بر روی کروموزوم شماره ۱ برنج استفاده شد. بر اساس نتایج حاصل از دو نشانگر، تعداد ۱۷ لاین تنها در جایگاه ژنی Rf4 و تعداد ۱۴ لاین فقط در جایگاه ژنی Rf3 و تعداد سه لاین در هر دو جایگاه ژنی حامل آلل اعاده کننده باروری تشخیص داده شد. ارقامی نظیر آمل۱، ،IR60819R ،IR28 ، زینت، زرک آمل و زرک کشاورزی که یک جایگاه ژنی اعاده کننده باروری ( همبسته با نشانگر RM171) و ارقامی نظیر بینام، نوک سیاه، دمسیاه، شصتک و IR64 که دارای یک جایگاه ژنی دیگر اعاده کننده باروری (همبسته با نشانگر RM1) هستند به عنوان ارقام اعاده کننده نسبی باروری و سه رقم گرده، IR36 و لاین امید بخش حاصل از تلاقی آبجی بوجی در لاین کیفی شماره ۷۸۴۱ حامل هر دو آلل اعاده کننده باروری به عنوان اعاده کننده کامل باروری سیستم نرعقیم سیتوپلاسمی WA معرفی می گردند. در بررسی حاضر در جایگاه ژنی Rf3، سه آلل جدید به اندازه های ۱۱۸، ۱۱۳، ۱۱۰ جفت باز تشخیص داده شد. چنین جایگاه ژنی اعاده کننده باروری تاکنون در ارقام دیگری گزارش نگردیده است. فراوانی آللی، تعداد آلل و درصد ناخالصی (هتروزایگوسیتی) در دو گروه ارقام اصلاحی و محلی به وسیله نرم افزار POPGENE محاسبه و نتایج نشان داد که بیشترین تعداد آلل مشاهده شده مربوط به ارقام محلی (میانگین ۳/۵) می باشد. تجزیه خوشه ای بر اساس نتایج حاصل از دو نشانگر به وسیله نرم افزار SPSS و با استفاده از روش واریانس مینیمم وارد در فاصله ژنی ۹، ارقام مورد مطالعه را در پنج گروه مشخص قرار داد نتایج حاصل بیانگر تنوع ژنی بالا ارقام در این جایگاه می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.