مقاله بررسی تنوع ژنتیکی ژنوتیپهای متحمل نیمه متحمل و حساس به خشکی گندم نان RAPD با استفاده از مارکر مولکولی (Triticum aestivum L.)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تنوع ژنتیکی ژنوتیپهای متحمل نیمه متحمل و حساس به خشکی گندم نان RAPD با استفاده از مارکر مولکولی (Triticum aestivum L.) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تنوع ژنتیکی ژنوتیپهای متحمل نیمه متحمل و حساس به خشکی گندم نان RAPD با استفاده از مارکر مولکولی (Triticum aestivum L.)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تنوع ژنتیکی ژنوتیپهای متحمل نیمه متحمل و حساس به خشکی گندم نان RAPD با استفاده از مارکر مولکولی (Triticum aestivum L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تنوع ژنتیکی ژنوتیپهای متحمل نیمه متحمل و حساس به خشکی گندم نان RAPD با استفاده از مارکر مولکولی (Triticum aestivum L.) :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

به منظور تعیین تنوع ژنتیکی و تشخیص بهترین تلاقی برای ارزیابی QTLهای مقاومت به خشکی در گندم نان پیست ژنوتیپ مختلف شامل ارقام و لاینهای پیشرفته حساس، نیمه متحمل و متحمل به خشکی با استفاده از ۳۰ آغازگر مارکر مولکولی RAPD مورد بررسی قرار گرفتند. باندهای چندشکل ایجاد شده به صورت اعداد صفر و یک به نرم افزار ۲۰ NYSYS منتقل شده و بر اساس ضریب تشابه تطابق ساده و روش دورترین همسایه ها گروه بندی گردید. ژنوتیپ ها در میزان شباهت ۴۵% به ۴ گروه مجزا تقسیم شدند بر اساس میانگین ضرایب تشابه به دست آمده ژنوتیپ های مورد بررسی که از ارقام رایج مورد استفاده در ایران می باشند از تنوع مطلوبی برخوردار نبودند. ژنوتیپ های آذر۲ مقاوم به خشکی و ۱۶۴ Giza حساس به خشکی (دارای کمترین شباهت ژنتیکی بوده و در تجزیه کلاستر انجام شده نیز در ۲ گروه مجزا قرار گرفتند، لذا تلاقی این دو ژنوتیپ برای تعیین مکان QTL مرتبط با مقاومت به خشکی مناسب است. دو آغازگر با توالی های TCGGCGGTTC و CTGCATCGTG به ترتیب باندهایی به وزن مولکولی ۹۲۰ و ۷۵۰ جفت باز در ژنوتیپ های مقاوم به خشکی ایجاد کردند که در ژنوتیپ های حساس به خشکی مشاهده نگردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.