مقاله اثربخشی پذیرش بیماری مولتیپل‌اسکلروزیس پس از تشخیص و مدیریت کنترل استرس برکاهش علائم بیماری و پیشگیری ازعود مجدد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثربخشی پذیرش بیماری مولتیپل‌اسکلروزیس پس از تشخیص و مدیریت کنترل استرس برکاهش علائم بیماری و پیشگیری ازعود مجدد دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثربخشی پذیرش بیماری مولتیپل‌اسکلروزیس پس از تشخیص و مدیریت کنترل استرس برکاهش علائم بیماری و پیشگیری ازعود مجدد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثربخشی پذیرش بیماری مولتیپل‌اسکلروزیس پس از تشخیص و مدیریت کنترل استرس برکاهش علائم بیماری و پیشگیری ازعود مجدد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثربخشی پذیرش بیماری مولتیپل‌اسکلروزیس پس از تشخیص و مدیریت کنترل استرس برکاهش علائم بیماری و پیشگیری ازعود مجدد :

تعداد صفحات :۸

پیش‌زمینه: بیماری‌های مزمن از جمله بیماری مولتیپل‌اسکلروزیس، علاوه‌بر مشکلات جسمی منجر به اختلالات روحی-روانی متعددی نیز در بیماران می‌شوند. بسیاری از مبتلایان پس از تشخیص بیماری ام‌اس، مدتی را در حالت عدم اطمینان سپری و علائمی را تجربه می‌کنند که اغلب این نشانه‌ها برای اطرافیان آن‌ها غیرقابل مشاهده است. هدف پژوهش حاضر بررسی اثربخشی پذیرش بیماری پس از تشخیص و مدیریت کنترل استرس بر کاهش علائم همراه با بیماری ام‌اس و پیشگیری از عود مجدد آن می‌باشد. روش‌ها: پژوهش حاضر از نوع نیمه تجربی بود و با استفاده از طرح پیش‌آزمون-پس‌آزمون با یک گروه کنترل انجام شد. جامعه آماری تحقیق کلیه مبتلایان به ام اس شهر مشهد بود. ۲۴ نفر از مبتلایان براساس معیارهای ورود-خروج (قابلیت پیگیری وضعیت بیماران و تماس با خانواده آن‌ها به مدت ۶ ماه، شکایت‌های عمده از علائم بارز، بررسی نوع داروهای مصرفی، نداشتن مشکلات روانپزشکی جانبی، مدت ابتلا به بیماری (حداقل شش ماه) و پیشرونده نبودن بیماری) به عنوان نمونه انتخاب و به صورت تصادفی در دوگروه کنترل و آزمایش قرار گرفتند. با توجه به اهداف پژوهش، برای همه بیماران مصاحبه بالینی، تست سنجش توانایی حرکتی، گفتاری و بینایی انجام شد. داده‌های پژوهش با استفاده از فرم ارزیابی عملکرد پذیرش بیماری پس از تشخیص، پرسشنامه استرس ادراک شده کوهن و همکاران، فرم ارزیابی علائم همراه با بیماری اماس محقق، فرم ارزیابی عملکرد ماهیانه مصرف دارویی و فرم ارزیابی عملکرد ماهیانه پیشگیری از عود مجدد بیماری جمع‌آوری شد. به منظور تحلیل داده‌ها از شاخص آمار توصیفی ( میانگین و وارایانس)، آزمون کالموگروف اسمیرونوف (K-S) و آزمون لون (Leven) استفاده شد. تجزیه و تحلیل داده‌ها با استفاده از نرم‌افزار آماری SPSS نسخه ۱۷ انجام شد. در این پژوهش سطح آماری معنی‌داری کمتر از ۰۵/۰ در نظر گرفته شد. یافته‌ها: از میان مبتلایان به بیماری ام‌اس در شهر مشهد، ۲۴ نفر (۷۹ % زن و ۲۱ % مرد) به عنوان نمونه آماری مورد مطالعه قرار گرفتند. فرضیه اصلی تحقیق (پذیرش بیماری پس از تشخیص و مدیریت کنترل استرس برکاهش علائم همراه با بیماری ام‌اس و پیشگیری ازعود مجدد مؤثر است) بر اساسنتایج آزمون لون با رعایت همگنی واریانس (F=0.669 , P=0.284) با اثر معنادار عامل (P نتیجه‌گیری: فرهنگسازی بیشتر در خصوص بیماری اماس و روند درمانی آن میتواند با برطرف کردن سوگیری‌های موجود در زمینه ابتلا و مسائل مربوط به بیماری از عکسالعمل شدید بیماران، خانواده مبتلایان و جامعه در برابر بیماری و این بیماران و ترس از ابتلا به این بیماری کم کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.