مقاله بررسی دیدگاه کادر درمانی زنان و زایمان شاغل در بیمارستان ها و درمانگاه های استان البرز در مورد روش ارجح زایمان در سال ۱۳۹۰


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی دیدگاه کادر درمانی زنان و زایمان شاغل در بیمارستان ها و درمانگاه های استان البرز در مورد روش ارجح زایمان در سال ۱۳۹۰ دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی دیدگاه کادر درمانی زنان و زایمان شاغل در بیمارستان ها و درمانگاه های استان البرز در مورد روش ارجح زایمان در سال ۱۳۹۰  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی دیدگاه کادر درمانی زنان و زایمان شاغل در بیمارستان ها و درمانگاه های استان البرز در مورد روش ارجح زایمان در سال ۱۳۹۰،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی دیدگاه کادر درمانی زنان و زایمان شاغل در بیمارستان ها و درمانگاه های استان البرز در مورد روش ارجح زایمان در سال ۱۳۹۰ :

تعداد صفحات :۱۳

مقدمه: با توجه به رشد فزاینده سزارین طی سال های گذشته در ایران و جهان و نقش چشمگیر ماماها و متخصصین زنان به عنوان افراد معتمد مادران باردار در انتخاب روش زایمان، مطالعه حاضر با هدف تعیین دیدگاه کادر درمانی زنان و زایمان شاغل در بیمارستان ها و درمانگاه های استان البرز در مورد روش ارجح زایمان انجام شد.
روش کار: این مطالعه توصیفی- تحلیلی و مقطعی در سال ۱۳۹۰ بر روی ۲۵۱ نفر از ماماها و متخصصین زنان شاغل در بیمارستان ها و درمانگاه های زنان و زایمان استان البرز انجام شد. افراد به صورت نمونه گیری در دسترس انتخاب و توسط پرسشنامه پژوهشگر ساخته (شامل اطلاعات فردی، روش زایمان ترجیحی آنها، نگرش آنها نسبت به روش زایمان) و آزمون های آماری توصیفی و استنباطی مورد بررسی قرار گرفتند. داده ها پس از گردآوری با استفاده از نرم افزار آماری SPSS (نسخه ۱۸) و آزمون های آماری کای دو، تست دقیق فیشر و آزمون رگرسیون لوجستیک مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. میزان p کمتر از ۰۵/۰ معنی دار در نظر گرفته شد.
یافته ها: ۱۳۰ نفر از افراد مورد مطالعه، سابقه زایمان قبلی (۲۷% زایمان طبیعی و ۷۳% زایمان سزارین) داشتند و ۱۱۹ نفر (۲/۴۷%) از آنان اظهار داشتند در صورت بارداری در آینده ترجیح می دهند سزارین الکتیو شوند. بین نگرش ماماها و پزشکان زنان از نظر نوع زایمان ترجیحی برای خود آنها، اختلاف معنی داری وجود داشت (۰۰۵/۰=p) به این ترتیب که ۱۰۹ نفر (۹/۴۳%) از ماماها و ۲۹ نفر (۴/۷۲%) از پزشکان زنان، زایمان سزارین را برای خود ترجیح می دادند.
نتیجه گیری: از آنجایی که تعداد قابل توجهی از کادر درمانی زنان و زایمان، زایمان سزارین را ترجیح می دهند، جهت کاهش آمار زایمان در کشور تغییر دیدگاه آنان را باید مد نظر قرار داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.